Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 12:00, 1 дек 2023
З часів Мюнхенської промови 2007 року ми вже знаємо, що Путін ставиться до своїх слів серйозно. Він навіть знаходить особливий кураж у тому, що попереджає всіх про все завчасно. Так от, нині він попередив, що «русскій мір» існує незалежно від політичних систем і не має кордонів. «Это Древняя Русь, Московское царство, Российская империя, Советский Союз, это современная Россия, которая возвращает, укрепляет и умножает свой суверенитет как мировая держава. Русский мир объединяет всех, кто чувствует духовную связь с нашей Родиной, кто считает себя носителем русского языка, истории, культуры независимо даже от национальной или религиозной принадлежности». Жодної інтриги, вже нічого не приховується. Росія веде всесвітню боротьбу за всесвітню свободу, й усі, хто не з Росією, — проти неї. Будь-хто, хто не любить росіян, — неонацист.
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
clio clio 12:45, 1 дек 2023
Яких росіян?Оціх нащадків болотних тубільців?В яких до використання фені залишилось кілька кроків..,і оце одоробло розповідае про якусь культуру?Держава-ворюга у всьому,що можна вкрасти у світі,ще й повчае?
Подобається 1 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 13:49, 1 дек 2023
clio (12:45, 1 дек 2023)
Оціх нащадків болотних тубільців?
родственников твоих...ты ж "коренной" одесит? чи не? если коренной - 99% что в твоем роду есть пацаки...если нет - 50% в твоем роду есть пацаки...если недавно з полонини спустился - 25% що есть в роду пацаки...
Подобається 1 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...