Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 08:49, 27 июл 2024
...У воєнний час має бути один центр ухвалення рішень. Ухвалюючи один з найбільш ганебних в історії Верховного суду США присудів про конституційність указу Франкліно Делано Рувзельта часів Другої світової війни щодо депортації американців японського походження до концтаборів тільки на підставі їхнього етнічного походження, суддя Хьюго Блек сказав колегам у нарадчій кімнаті: "Війну має вести хтось один: ФДР чи ми. Ми на це нездатні".
 
Перефразовуючи цю фразу, скажу: віну проти російської агресії має вести той, кого народ обрав Президентом і Верховним Головнокомандувачем країни. Згодні ми з його рішеннями чи ні. Бо анархія та махновщина – найкоротший шлях до поразки. Якщо у Вашому, Володимире Олександровичу, баченні Сил оборони України немає місця для добровольців та приватних воєнно-медичних компаній, ми визнаємо Ваш вибір, навіть не погоджуючись з ним...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 02:41, 28 июл 2024
Лікарям без військової кафедри даватимуть первинне офіцерське звання.
 
Президент Володимир Зеленський підписав відповідний указ. Тепер лікарі, які призиваються на військову службу, одразу отримуватимуть звання молодшого лейтенанта й матимуть лікарську посаду.
 
Раніше лікарі, які не закінчували військову кафедру, могли працювати лише на посадах медсестри, фельдшера чи бойового медика.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...