Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Сторінки: 1 2
Новенький Новенький 07:57, 18 сен 2023
президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн під час візиту на італійський острів Лампедуза оголосила про десятикроковий план урегулювання міграційної кризи.
 
План Єврокомісії полягає насамперед у посиленні співпраці Італії та агентств Євросоюзу з питань притулку і захисту кордонів для прийняття, реєстрації та розселення прибулих мігрантів. ЄС також заохочуватиме переселення мігрантів із Лампедузи в інші держави-члени.
 
Перед цим Джорджія Мелоні  пообіцяла вжити "надзвичайних заходів" для боротьби з напливом мігрантів, в тому числі знову закликати до морської блокади Північної Африки.
 
На Лапмедузі наразі фіксують загострення ситуаціїї з мігрантами. Влада острова попросила про допомогу Рим і Брюссель після прибуття тисяч мігрантів.
 
Лампедуза розташована за 140-280 кілометрів від узбережжя Африки, що перетворило його на популярний пункт призначення для мігрантів, що вирушають до Європи через Середземне море...
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Santa Santa 08:42, 18 сен 2023
ЄС також заохочуватиме переселення мігрантів із Лампедузи в інші держави-члени.
Шо, опять?
Ніхєра євробюрократи не можуть зрозуміти! Або не бажають!facepalm
Африканців ні разу не лякає проживання в наметових містечках! У себе в бантустанах вони майже так само й жили! Туалет? Душ? Кондиціонер? А тут ще й годують на шару і теплими речами забезпечать. Бінго! Переміщення мігрантів в інші держави ЄС, схоже на пересадження ракових пухлин в інші органи організму - може якось...щось...колись. А буде - ніяк, ніколи, ніде!
Є мігранти з Африки, зі  Сходу, що приїжджають законним шляхом, мають відповідні папери, відповідають певним вимогам, виконують певні процедури й приписи... Контрольований процес! Теж не без складнощів, але хоч якось. А є навала невідомо кого і що, котра у себе жити не може, умови не задовольняють, змінити їх не можуть, або не бажають, бо кваліфікація треба, працювати треба руками, а не тім, чим дітей роблять, вони в ЄС іншими стануть?
Ага! Чекайте facepalm
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Santa Santa 10:02, 18 сен 2023
Поляки вже отримали "фе" від євробюрократів за небажання такого "щастя" і терміново, разом з країнами Балтії збудували паркан, чим фактично врятували східний фланг ЄС від цілеспрямованої хуйловської диверсії. А були ж ще "гуманітарні ідіоти" з Німеччини, що готові були за власний кошт пригнати автобуси й везти "бажаючих" до себе facepalm
Їм мало того, що вже в країні є
На морі паркан не збудуєш, але потік зупинити можливо. Хоч засоби будуть непопулярні серед "гуманістів" іноді жорсткі і не демократичні.
Для початку непогано було б розвертати контрабандистів назад, без виключень, далі - топити ці шаланди, без варіантів. Пасажирів повертати назад, команду в тюрму й після відбуття терміну - висилати без варіантів, щоб можливість "заробітку" стала кісткою в горлі.
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 10:25, 18 сен 2023
Santa (10:02, 18 сен 2023)
Їм мало того, що вже в країні є
комсорг, покушаются на твою пайку? не стыдно тебе объедать нуждающихся - ведь ты сам писал, что зарабатываешь 100 - 150 долляров в день?! ты паразитируешь на страданиях не только немецких пролетариев, но и тех, куда носители ценностей занесли цивилизацию и демократию, и они вынуждены чтобы не умереть с голода двигаться туда, откуда излучатель вещал о кисельных берегах и оврагах изобилия в обмен на их золото...та и местным нуждающимся раздай твой пайку по 100 евриков - дополнение к пенсии было бы не плохим...а те жрешь за обе щеки сосиски, чувствуя себя прынцем мира - паре пенсов почти штуку евриков отстегивают...ще и все свое кубло туда перетащил - колпашите носителей ценностей на уровне мастерства цыган...а вокруг голодающие дети африки...Я на 16 аршинах здесь сижу и буду сидеть. Без пропитания оставаться не могу – где же я буду харчеваться...
Подобається 2 Не подобається 7
Відповісти | Цитувати виділене
Santa Santa 15:03, 18 сен 2023
Anton Blagov,  
Засранець кацапський, підбери слину, бо завидки з'їдять живцем.
Я й раніше, років 8-10 тому вважав що Німеччина повторює ту саму помилку, що й тридцять років тому, до об'єднання.
Просто при Меркель це стало настільки очевидним, що очі виїдало, тім, хто їх не закривав і не відвертав!
Тоді вони на непрестижні, неперспективні і некваліфіковані (читай низьколплачувані) робочі місця примали турок, думали, що тимчасово. Опісля не знали куди це щастя подіти. Але ж то Туреччина, разом з Ліваном і Сирією - найближчі до європейського менталітету країни Середземномор'я. І майже зоанішностю не виділяються.
Прит Меркель вирішили ще раз на ті самі граблі, вже з розгону. Прикриваючись гуманізмом, мультикультуральністю  та "асиміляцією"
Якраз історія про діжку меду й ложку дьогтю
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Гриць Зубажіленко Гриць Зубажіленко 18:48, 18 сен 2023
Новенький (07:57, 18 сен 2023)
Перед цим Джорджія Мелоні  пообіцяла вжити "надзвичайних заходів" для боротьби з напливом мігрантів, в тому числі знову закликати до морської блокади Північної Африки.
Недавно в ООН выступал какой-то чувак, который сказал умные слова Суть такова – если человек бежит от войны, то он бежит в БЛИЖАЙШЕЕ место, где ему на голову не падают снаряды. Если же человек, отправляется хрен знает в какую даль, да ещё платит при этом 15-20 тысяч евро, то он использует войну как повод, для своей экономической миграции в развитые страны.
 
Всё, как проделал штопаный комсорг и ЗЕ!ПДРС "соСанта" Оно не стало "спасаться от войны" в Черновцах, а сдрыснуло в богатую ФРГ, чтобы защеканивать ХАЛЯВНЫЙ корм. А негры тоже хотят жрать на халяву. И чем больше негров прибудет харчеваться в ФРГ, тем меньше корма останется для "соСант". А это же "безобразие".
 
По правильному – создать лагеря в приграничных зонах и там держать "соСант" и негров
Подобається 3 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Василь Дев'ятисил Василь Дев'ятисил 21:32, 18 сен 2023
Гриць_Тузлошпіленко (18:48, 18 сен 2023)
создать лагеря
У світлі останньої заяви Подоляка — Громадяни України, які ховаються від війни за кордоном, зіткнуться з юридичними проблемами після повернення додому. Щодо втікачів, які придбали фіктивні довідки і виїхали за кордон, будуть судові рішення, оскільки такий документ є проявом корупційної дії. Доведеться тобі, падло блохасте, доводити свою ущербність у судах країни перебування інакше залишишся ти і без соціалочки, і без просроченої гуманітарочки, і без прочіх ніщяков євро цивілізації.
p.s. Сподіваюсь ти не забув впопихах і взяв із собою справочку, яку виписав тобі дєдушка Рахміль!
Подобається 2 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 21:52, 18 сен 2023
[quote author=Василь Дев'ятисил date="21:32, 18 сен 2023"] Громадяни України, які ховаються від війни за кордоном, зіткнуться з юридичними проблемами після повернення додому. Щодо втікачів, які придбали фіктивні довідки і виїхали за кордон, будуть судові рішення, оскільки такий документ є проявом корупційної дії. [/quote]
 

давече излагал о светлом будущем: хаб по торговле черным деревом, хаб по торговле чвк...а тут ще одна ниша нарисовывается - щось в стиле гулаг для врагов народа, где половина незанятого населения будет сидеть, а вторая половина их охранять...
Подобається 1 Не подобається 7
Відповісти | Цитувати виділене
Гриць Зубажіленко Гриць Зубажіленко 23:58, 18 сен 2023
Василь_Дев'ятьоматсасыль (21:32, 18 сен 2023)
У світлі останньої заяви Подоляка
Агов, дэгэнэратЭ. Ты ещё живое? Ну надо же Тогда продолжай и дальше "заслушиваться" холуём Якуневича, неким Подоляком. Для тебя уже #хуженибудит.
 
Ты из родительской халупы ув "пэрсональный дворэць" уже съехало? А справку из дурки ув военкомат занесло? Тогда молодЭць
 
Подобається 2 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Василь Дев'ятисил Василь Дев'ятисил 00:03, 19 сен 2023
Гриць_Тузлошпіленко (23:58, 18 сен 2023)
Для тебя уже #хуженибудит
Так і є. Мені гірше не буде, а от твою дряблую жёппу очікують охуітєльниє пріключєнія!
Подобається 3 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Гриць Зубажіленко Гриць Зубажіленко 00:05, 19 сен 2023
Василь_Дев'ятирагапыл (00:03, 19 сен 2023)
Мені гірше не буде
В твоём случае, гиршэ уже и не бывает, ЧМОшник из коммуналки
 
Василь_Дев'ятичмок (00:03, 19 сен 2023)
а от твою дряблую жёппу очікують охуітєльниє пріключєнія
Как говорится ВОТ УЖО Сперва посодють бОригу Вальцмана. А потом и за мной ув лондОн тебя отправят. Ты только дождись, не околей на помойке.
Подобається 2 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Василь Дев'ятисил Василь Дев'ятисил 00:08, 19 сен 2023
Гриць_Тузлошпіленко (00:05, 19 сен 2023)
гиршэ уже и не бывает
Тобі видніше.

  
Подобається 3 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Santa Santa 10:59, 19 сен 2023
Гриць (18:48, 18 сен 2023)
спасаться от войны" в Черновцах,
Що, кацапідор, зовсім дах зірвало? Для тебе, гівна прокацапленого є в Україні місця де "нема війни"?
Довбойобе, коли через два тижні після початку навали твоїх зайвохромосомних ми таки виїхали до Львова, а через два дні туди теж прилетіли кацапські ракети! А сирени повітряної тривоги вили по декілька раз на день! Довелося ще й старих пенсіонерів вивозити до Польщі. Одна жіночка була з-під Новояворівська, взагалі до кордону 20 кілометрів! І туди теж прилітало! Паскуда ти кацапська! Здриснув з накраденим, со сиди з гівном в роті і не булькай!
Козел.
ПНХ
КЦПДР
Подобається 2 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Santa Santa 11:20, 19 сен 2023
Гриць (18:48, 18 сен 2023)
в ООН выступал какой-то чувак, который сказал умные слова
Та ти ще й ідіот!
Ці "розумні слова" - загальноприйнятна, усталена міжнародна практика! І причина постійних дискусій між країнами ЄС. Бо Греція чи Італія знаходяться в нерівних і невигідних умовах порівняно з Німеччиною, чи скандинавськими країнами перед навалою мігрантів з Африки чи Близького Сходу.
По існуючим правилам, мігрант, що перетнув кордон ЄС, повинен залишатися в країні перетину кордону. Якщо його виявлять в іншій, то вишлють до країни первинного перетину. Коли пішов вал з Сирії, Афганістану, Лівії і т.п. Це викликало гострі дискусії і в Брюселі і між ЄС і Туреччиною.
Українці не емігранти, вважаємося тимчасово переміщеними особами, термін дозволу на проживання має кінцеву дату, тому й правила інші. Вже декілька сотень ТИСЯЧ переїхало з Польщі до інших країн ЄС. І ніхто нікого нікуди не відсилав
ПНХ
КЦПДР
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 11:22, 19 сен 2023
Santa (10:59, 19 сен 2023)
коли через два тижні після початку навали твоїх зайвохромосомних ми таки виїхали до Львова
комсорг, пробка была большая? так это рядовое событие - ярые пэтриоты всегда в авангарде побегушников...если бы вы не расталкивали население чтобы пробраться в первые ряды - и пробок не было бы...
Подобається 1 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
Santa Santa 11:46, 19 сен 2023
Anton (11:22, 19 сен 2023)
пробка была большая?
Засранцю, тебе почали хвилювати черги на кордоні?
З чого б це? В улюблену рашу через лугандон або Крим тепер, через бойові дії, не втекти?
Біда-а
Ні, черга була як завжди, непередбачувана. Й раніше бувало що й за 40 хвилин проскочиш обидві митниці, а могли й 12 годин взимку простояти. Так що перед кордоном заправ повний бак, для певності. Довідку непридатності до служби вже купив? Чи довелося щось ампутувати для діла? Не питаю, що саме.
А в той раз - середній час ~ 8 годин. Якби не старенькі в машині, то й нормально. Дідусь практично не ходив, але до туалета добрався. От назад постояв добряче. Волонтери й просто ті, хто поверталися. Це про байки "втікаючих від війни".
Доба пішла на все. Дякувати хлопцям на блок-посту у Львові, пропустили в комендантську годину.
Реальні черги, по 8-10 кілометрів були для вантажівок і в Україну, коли акциз відмінили на авто. Тоді черга б/в авто була ~3 км.
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Гриць Зубажіленко Гриць Зубажіленко 12:56, 19 сен 2023
Santa (10:59, 19 сен 2023)
ми таки виїхали до Львова
Таки с полными штанами сдрыснуло в первый день, "патрийот" А доцокотело своими старческими копытами аж до ФРГ. Не ув Польшу. Не ув Румынию, а ув ФРГ. А почему? А потому что там ХАЛЯВУ на твое старческое рыло, мажут более густым слоем. Не от войны ты бежало, гумозное фуфло, а за ХАЛЯВОЙ ты помчалось. Чтобы хотя бы остаток своей бесцельно просранной жизни, пожить "как чилавек".
 
А негры из Африки тоже хотят защеканивать халявный корм. Так что штопаный комсорг и старый ЗЕ!ПДРС, готовься к урезанию пайки Скоро добросердечные немцы, погонят такую мразь как ты, подсрачниками обратно в "любимую" тобой (дистанционно) Украину.
Подобається 1 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Santa Santa 12:59, 19 сен 2023
Гриць Зубажіленко,  
Живи своїми вигадками й фантазіями.
Жери вівсянку!
ПНХ!
ПРХБТ
КЦПДР
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Гриць Зубажіленко Гриць Зубажіленко 14:49, 19 сен 2023
Santa (12:59, 19 сен 2023)
Жери вівсянку!
Не завидуй, голосракий попрошайка и старый ЗЕ!ПДРС Цокоти копытами защеканить очередную "бафарскую сасиску". Требуй двойную пайку, как бывший комсорг. Скоро будешь с неграми драться за ХАЛЯВНЫЙ корм.
Подобається 1 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Santa Santa 19:21, 19 сен 2023
Гриць (14:49, 19 сен 2023)
Не завидуй
Тобі заздрити?
Засранцю лишайному?
Злодюзі чорноротому?
Неробі, що чід корита копняками погнали?
Та йди вже за кораблем!
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Сторінки: 1 2
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...