Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Сторінки: 1 2
sobaka_d sobaka_d 21:13, 19 сен 2023
Ну какие там нужны 10 крокив? Нужен один - депортация взад, откуда приплыли. И все! В конце концов мигрантам самим надоест плыть (не без проблем и не бесплатно), чтобы затем вернуться в исходную точку. И не будет никаких миграционных проблем. Только легальная эмиграция. Иначе Европа просто перестанет существовать. Странно, что они этого не понимают.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Santa Santa 21:37, 19 сен 2023
sobaka_d (21:13, 19 сен 2023)
депортация взад, откуда приплыли. И все!
Якби ж все було так просто. Щоб розвернути потрібна політична воля й тверді принципи. А тут як завжди - гниле політиканство, торги й толерастія до "нещасних" з оглядом на власних виборців, любителів котиків, селфіків і євробачення, бо вибори.
Бульбофюрер не перший по "мігрантській доріжці" намагався ЄС шантажувати, але з поляками не повезло. Коли )(уйло влаштував в Сирії бійню, звідти в Туреччину потягнулися біженці. Точно невідомо, але щось біля півтора мільони. На їх утримання Ердоган забажав грошей від ЄС, а щоб швидше думали, почав підвозити "бажаючих" до кордону з Грецією. Ясно, що таких знайшлося чимало. І все вийшло! Грошей дали, і частково від мігрантів здихався.
А в тій хвилі "бажаючих" кого тільки не було. Іракці, афганці, пакистанці... може тільки з Лівії чи Єгипту не було, але це не точно. А як назад пакистанця відправити? Літаком? Хто заплатить? А як паперів нема жодних?
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Сторінки: 1 2
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...