Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 11:05, 17 сен 2022
Мій друг чеченець, який зараз воює за волю України та Ічкерії, розповідав мені одну історію. Підлітком він жив в Росії та, відповідно, навчався у російській школі. Як в російських школах ставилися до «чурок», думаю, пояснювати не треба.
 
В перший день навчання батько мого друга пояснив йому, як правильно себе поставити. Він сказав: «Як тільки зайдеш в клас, визначи в ньому найбільш наглого та борзого. І як тільки він почне тебе провокувати  - забивай його до напівсмерті. Максимально жорстоко, максимально криваво. Максимально показово».
 
В той день дуже не повезло якомусь російському хлопчику - мій друг розбив стілець о його голову та добив його до втрати свідомості залишками шкільких меблів. Крові було багато.
Всього товариш змінив в Росії три школи. Як він каже, в кожній з них доводилось битися тільки один раз. На самому початку.
 
Ізюм…
 
Вчора слухав виступ Тайри у Вашингтоні. Вона переповіла свій діалог з одним росіянином у підвалі...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 11:08, 17 сен 2022
«Знаєш, чому ми тебе катуємо?», - спитав він. «Тому що можете», - відповіла Тайра.
 
Раби катують, тому що можуть. Бо війна дає їм можливості вперше в житті відчути себе «хазяїном». Війна для руських - єдиний спосіб самоствердження та вивільнення. У вбивствах та катуваннях розкривається увесь їх творчий потенціал. У вбивствах і катуваннях вивільняються роки їхнього страху перед господарями, які є рабами інших господарей і так до самої гори, яку займає людина, яка є боягузливим Верховним рабом Росії.
 
Декласоване, дегуманізоване дике суспільство.
 
Ізюм…
 
Ми дивуємось, чому так. Досі не розуміємо, що це - їхня мова. Вони приходять до нас без перекладача. Дикість, жорстокість, терор та страх - це їхня «лінгва франка». Але в цій дикій мові є і відповідь, рецепт нашої перемоги.
 
З ними треба спілкуватися на цьому доступному їм «языке».
Нещодавно в одній компанії обговорювалися методи протидії так званим «референдумам». Не зміг народити нічого тонкого та інтелектуального...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 11:10, 17 сен 2022
Сказав тільки: «Їх треба вбивати. Максимально жорстоко, криваво та показово. Бити треба по кожному задіяному. Кожен колаборант, повинен знати - він загине мученицької смертю.
 
Зловити російського політтехнолога чи росіянина-координатора «референдума», підвісити за ноги до стовпа та відрізати голову. Якщо реально.
 
Записати на відео! Кинути в російські пабліки. Кожен з них повинен здригатися від слова «Україна», в тваринному страху бігти звідси. Тільки страх та терор, терор та страх».
Вчора якраз підірвали жінку, яка організовувала цей шабаш у Бердянську. Повне заочне співпадіння думок!
ТЕЦ у Харкові? Дві ТЕЦ в Росії. Дамба в Кривому Розі? Дві дамби там! Тільки так, тільки так!
 
Без злочинів проти людяності. Без скочування в тваринний стан. Без насолоди від крові. Як казав Леон-кіллер: «Без жінок, без дітей». Але з відчуттям тяжкої необхідності...
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 11:11, 17 сен 2022
Вони повинні відчути потилицею, здибленою шерстю: наближається новий господар, на коліна! І їхні рабськи хребти прогнуться, не зможуть не прогнутися. Ми переможемо!
 
І тоді уся їхня злість хлине всередину, в грановиті палати Верховного Раба! І знесе його.
 
За Ізюм…
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Santa Santa 12:38, 17 сен 2022
Новенький (11:10, 17 сен 2022)
ТЕЦ у Харкові? Дві ТЕЦ в Росії. Дамба в Кривому Розі? Дві дамби там! Тільки так, тільки так!
Як енергетик по спеціальності можу сказати, що енергосистеми хоч і проектуються та будуються з розрахунком на максимальну гнучкість і стійкість проти несприятливих умов і впливів але проти впливів і умов природніх! Ніхто не проектує проти  і не може врахувати впливи зловмисні, військові, диверсійні. Тому для обізнаної групи людей не буде проблеми за допомогою зовсім незначних ресурсів влаштувати величезні проблеми в енергетиці та комуналці. Для спеціалістів такі засоби і способи відомі, протидіяти їм дуже складно, почасти просто неможливо. Відсутність такого роду діяльності на тимчасово окупованих територіях зрозуміла - потім самим це й відбудовувати, допоки не помітно схожого й за кордоном, але з ростом рівня ненависті й жорстокості мордору все може змінитися. Сидіти в темряві й холоді доведеться й "братам". Цілими регіонами!
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 15:14, 17 сен 2022
Ізюмська трагедія — не випадковість і не епізод. Це чергове свідчення звірств російських окупантів в Україні, які мають системний характер і цілком конкретну мету.
 
Вдавшись до широкомасштабного вторгнення, путін прагнув знищення українських і державності, і народу. Буча викрила цю мету, Ізюм про неї кричить.
 
Мало висловити занепокоєння. Мало засудити злочини. Світ повинен визнати війну путіна спробою геноциду проти українського народу.
 
Всі винні мають бути зафіксовані у «списку Бучі» та притягнуті до відповідальності. Скільки б часу не пройшло, від покарання їм не сховатися!
 
#Ізюм
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...