Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 19:45, 31 июл 2022
YouTube викинув рекомендоване відео. На заставці - моє обличчя і гучний  , образливий заголовок, на який точно клюне нарід.
 
Яку ж тепер тему для хейту обрали близькі до Плюсів і Банкової   сідорови і Ко? Щедро оплачувані за інформаційне кілерство проти Порошенка і його команди.
 
За що тепер мене травлять?
 
Ви не повірите, але  цього разу темою для приниження, дискредитації і знищення, нівеляціі, знецінення і знущання став мій пост в фб …. зі співчуттям щодо загиблого колеги.
Я посміла! вказати, що наш друг, колега, який загинув на фронті був з Європейська Солідарність. Я - упиріха, бо на своїй фб сторінці розповідаю про загиблих партійців, яких знала і за якими плаче  наша команда, бо я смію розповідати про членів партії , які зараз на фронті і якими ми пишаємося.
 
До того тролі Банкової  закинули в мережу стару фотографію  з Порошенком  і вчителькою в Авдіівці, де ми радіємо нашій зустрічі з підписом, мовляв, подивіться , як ці потвори тішаться на фоні розбитої Бучі...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 19:49, 31 июл 2022
Знаю, що інформаційні падальники тішаться нашою увагою, їх рейтинг в очах роботодавця зростає, якщо вони досягають мети , як їх отруєні стріли ранять. Тому багато років вчуся не звертати на це уваги. Але це вже занадто навіть для падальників  з пулу позитивних блогерів,  як на мене.
 
Саме так знищувалася і продовжує інформаційно дискредитуватися наша команда, підло, ницо, й навіть війна і спільне горе це не зупинила…  Цим інформаційним кілерам віддано на відкуп канал РАДА і так званий марафон «єдності».
 
Якщо в моїх креативних фб- френдес є ідеї якогось флеш-мобу на підтримку українських жінок, які на своїх сторінках згадують , що в нас іде війна і щодня гинуть знайомі, рідні, якими ми пишаємося і чию пам’ять не дамо принизити- дайте знати, як   до нього доєднатися. Слабо флеш-моб «Я - упиріха»?
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...