Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Сторінки: 1 2
dobryj5 dobryj5 18:54, 15 мар 2020
Новенький (18:22, 15 мар 2020)
Тепер уявите собі ситуацію,
А якщо ТАк уявляти. із прийняттям закону про ринок землі та купівлю її у приватну власність до 100 тис. га на одне ім'я-рек. Паралельно вводиться податок на нерухоме майно (землю) в 4-6 тис./га.
 
от нехай ХТОСЬ купує і не обробляє, але податок платить. Чи багато ХТО захоче купувати? Це болтовня некваліфікованих лузерів про якусь віртуальну землю. Земля - це дуже дороге задоволення і не завжди прибуткове.
Стара істина відкриває правду, що на землі ніхто не помер з голоду, але і не розбагатів. Щоб ОТРИМАТИ прибуток на землі, треба багато ЗНАТИ і багато ПРАЦЮВАТИ.
 
Звичайно, можна прийняти і такі закони, щоб зруйнувати сільське господарство. Але воно відновлюється дуже швидко.
 
Можна залишити НОРМУ закону нинішньої редакції Земельного кодексу - ПРО ВИЛУЧЕННЯ ЗЕМЛІ, якщо на протязі двох років не використовуєш її ЗА ПРИЗНАЧЕННЯ. Тоді кожен подумає чи купувати і для ЧОГО.
Подобається 4 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 18:22, 15 мар 2020
Тепер уявите собі ситуацію, яка могла статися в сільському господарстві. Сюди заходить західноєвропейська компанія, у якій є можливість отримання доступного кредиту, і скуповує землю. Вона може нічого тут не вирощувати взагалі – тримати в бур’янах, їй все одно це цікаво. Але на польському ринку продавати те, що виростила у себе. Нам такий підхід відомий з досвіду з цукровим буряком. Чому б той же саме не зробити з польськими яблучними садами – просто вирізати їх і поставляти сюди яблука із західної Європи. А краще відразу – яблучний сік або джем. Уявіть собі можливості ціноутворення для такого монополіста, адже ціну можна було б призначати практично будь-яку. Так працює майже весь бізнес, і не важливо – європейський чи російський.
 
Українці платять подвійну-потрійну ціну за товари, які не виробляються локально. Досить згадати, що безліч заводів, в тому числі в Дніпропетровській області, були викуплені росіянами і вирізані на метал, щоб звільнити ринок для своєї продукції.
Подобається 5 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Сторінки: 1 2
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...