Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Борис Петрович Борис Петрович 19:11, 6 мар 2019
28 лютого Верховною Радою ухвалено постанову №10104 "Про невідкладне розслідування фактів, оприлюднених у засобах масової інформації щодо зловживань в державному концерні "Укроборонпром" та причетності до цього посадових осіб". Проект постанови подали народні депутати Максим Бурбак ("Народний фронт") і Артур Герасимов (БПП).
 
Здавалося б, ухвалення постанови – це відповідь парламенту на ініціативу фракції "Батьківщина" про негайне створення тимчасової слідчої комісії для розслідування фактів корупції, які 25 лютого оприлюднили в програмі "Наші гроші". Однак варто вчитатись у текст постанови, щоб зрозуміти весь її єзуїтський сенс. Згідно з постановою, розслідування покладено на ТСК, створену ще 7 червня 2018 року, назва якої "Тимчасова слідча комісія Верховної Ради України для розслідування відомостей щодо фактів розкрадання в Збройних силах України та підриву обороноздатності держави у період з 2004 по 2017 роки". Постановою від 28 лютого повноваження ТСК "розповсюджуються на будь-які
Подобається 8 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Alphatiger Rs Alphatiger Rs 19:33, 6 мар 2019
Борис (19:11, 6 мар 2019)
Здавалося б, ухвалення постанови – це відповідь парламенту на ініціативу фракції "Батьківщина" про негайне створення тимчасової слідчої комісії для розслідування фактів корупції, які 25 лютого оприлюднили в програмі "Наші гроші". Однак варто вчитатись у текст постанови, щоб зрозуміти весь її єзуїтський сенс.
Що, не вдалось косатій курві пропіаритись?
Співчуваю.
 
Подобається 3 Не подобається 8
Відповісти | Цитувати виділене
PiligrimК PiligrimК 19:47, 6 мар 2019
"Розслідувати" будуть ті, що крадуть? Це чисто по Пециному: створити щось ніби потрібне і повністю паралізувати роботу структури "своїми людьми", на яких "не впливає". І відзвітуватися перед усім світом про "успішну боротьбу з корупцією" і "впевнений поступ до Європи".
Хряк Перший корчиться від заздрощів.
Подобається 8 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...