Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
PiligrimК PiligrimК 12:57, 18 фев 2019
А він завжди задоволений. Частіше задоволений епічно, іноді до всирачки, але задоволений завжди.... Ще б зрозуміти, з чого....
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Tuzikov Vdupu Tuzikov Vdupu 13:15, 18 фев 2019
...На этот раз Порошенко участвовал в дискуссии не в главном зале, где параллельно проходило обсуждение глобального потепления, а в более скромном помещении.
 
Возможно, организаторы не хотели предоставлять ему слишком большую трибуну, чтобы избежать обвинений в поддержке одного из кандидатов на выборах президента Украины в марте. А возможно, они руководствовались рейтингом потенциально важных мировых кризисов, составленным частной американской фирмой Eurasia Group и опубликованным в докладе Мюнхенской конференции. Украина занимает в нем девятое место из десяти....
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 13:25, 18 фев 2019
PiligrimК (12:57, 18 фев 2019)
Ще б зрозуміти, з чого
Так для цього треба читати текст! Хоча для вас це непосильна справа. От коментувати, саме те. Чукча не читатель, чукча писатель.
"Але назвати оптимізм Порошенко безпідставним було б неправильно. Від першого дня конференції Україну в своїх виступах згадували провідні політики. І не просто згадували, а обіцяли підтримку. Канцлерка Німеччини Анґела Меркель (Angela Merkel), зокрема, запевнила Порошенка, що і в майбутньому домагатиметься продовження транзиту російського газу Україною, попри будівництво газопроводу «Північний потік-2». Не виключила вона й нових санкцій проти Росії в разі ескалації конфлікту на сході України."
Подобається 1 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 13:28, 18 фев 2019
Tuzikov (13:15, 18 фев 2019)
не в главном зале, где параллельно проходило обсуждение глобального потепления, а в более скромном помещении.
Такая радость для троллей, что не в большом зале! А то, что тема, которая обсуждалась в большом зале, далеко не самая первостепенная для Украины на данном этапе, то такое. Главное, что зал был маленький! Вот же дебилы, бля!
Подобається 1 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...