Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Santa Santa 08:02, 27 сен 2016
під працівником правоохоронного органу слід розуміти працівників органів прокуратури, Національної поліції, Служби безпеки, Військової служби правопорядку у Збройних Силах України, Національного антикорупційного бюро України, Державного бюро розслідувань України, органів охорони державного кордону, органів доходів і зборів, органів і установ виконання покарань, слідчих ізоляторів, органів державного фінансового контролю, рибоохорони, державної лісової охорони, інших органів, які здійснюють правозастосовні або правоохоронні функції.
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Santa Santa 08:00, 27 сен 2016
О! И Найем туда-же!
Під образою слід розуміти такі нецензурні чи брутальні висловлювання, непристойні жести, непристойна оцінка особистих якостей та інші аналогічні дії, адресовані чи направлені на працівника правоохоронного органу у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків, а щодо члена громадського формування з охорони громадського порядку чи військовослужбовця - у зв'язку з їх діяльністю по охороні громадського порядку, які принижують честь і гідність зазначених осіб.
О как! Покрутил пальцем у виска, не говоря о том шо 'фак" показал, спросил: "ты тормоз?" - и не у мента даже, у дружинника!! - пожалуйте на шконку, или под штраф facepalm
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...