Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 18:03, 24 июл 2024
Ніхто не пропонує і не пропонуватиме нам миру в обмін на території. Окрім випадку, коли тривалість цього "миру" буде три роки. Щоб росія встигла перепочити й підготуватися до наступної фази, в ході якої вона вже не повторить помилок 2022 року. Як друга Чеченська війна.
 
Мета росії -- знищення української державності та/або ідентичності, варіанти можливі в межах цієї основної мети. Знищення державності та ідентичності, як було з народами Поволжя, Кавказу, Сибіру. Знищення державності при збереженні ідентичності, як було в УРСР або в кадировській Чечні. Знищення ідентичності при збереженні державності, як в Білорусі.
 
Що важливо, українці це добре розуміють. За тим самим дослідженням, це розуміють 84% тих, хто не готовий поступатися територіями, та 69% тих, хто начебто готовий. З них відповідно 68% та 46% чітко розуміють, що мета росії -- геноцид.
 
Люди не дурні. Але з ними треба говорити.
 
В публічному просторі нема сценаріїв завершення війни...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 19:16, 24 июл 2024
беда, коль пироги начнет печи сапожник, а сапоги тачать пирожник,... сцуко, когда вже подобных пирожников людоловы отловят добровольцами на передовую...можно подумать, что опрашиваемые искренни в ответах...попробуй пукнуть не в ту сторону - как минимум активисты битами ребра переломают ....с позвоночником...при падении со ступенек...а так стандартные 13 - и на лесоповал зону робу шить...
Подобається 1 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...