Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 13:29, 21 июл 2024
"Найближчі місяці будуть дуже складними для Володимира Зеленського. Чи доведеться йому продовжувати війну з новими смертями й руйнуваннями, чи розглянути можливість територіального компромісу з Путіним? І якщо так, то який тиск буде з боку Америки в разі перемоги Трампа? І як пояснити країні, що треба відмовитися від шматків нашої території, які коштували життя тисячам наших героїв, що воюють?
 
Який би крок він не зробив, наш президент ризикує політичним самогубством. Давайте будемо відвертими, ми повинні виграти війну, але ситуація стає дедалі складнішою, вона залежить від допомоги, яка надходить від союзників, було б кошмаром, якби нам довелося воювати ще два роки...
 
Зеленському, ймовірно, доведеться вдатися до референдуму, я не думаю, що він зможе досягти таких болючих і важливих домовленостей самостійно, без народної легітимації.
 
Виходом для нього могло б стати створення уряду національної єдності, на кшталт того, що сталося в Ізраїлі після нападу ХАМАС 7 жовтня...
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 15:44, 21 июл 2024
педалик так и не успел захистити страну в окопе на передовой....а так рвался,так рвался...
Подобається 3 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 20:03, 21 июл 2024
Новенький (13:29, 21 июл 2024)
"Найближчі місяці будуть дуже складними для Володимира Зеленського.
Новенький, це добре чи погано, що Кличко переймається проблемами Зеленського і НІЯК не хоче перейнятися своїми та під його керівництвом - Києву? Чи він ДОПОМАГАЄ Зеленському із проблемами своїми?
 
Адже не встигнуть розглянути причини обвалу одного мосту. як обвалюється інший. Коли ще така проблема була в Києві?
 
А то диви - ХТОСЬ невідомий руйнує історичний будинок та ще і АРЕШТОВАНИЙ в прокуратурі. А місто і не знає, що відбувається в його віданні. Не встигли всі ЗМІ інформувати своїх читачів. як НОВА оказія - обрив тросу в атракціоні та загибель 20-річного хлопця.
 
Є якісь служби в адміністраціях Кличка, які би дивилися за порядкам и в місті? Чи він дивиться "професійно" за іншими, а за собюою так, як фанат себя любімава.
 
Адже вже ДАВНО сказано, що в управління повинні бути ПРОфессіонали, а не "любітєлі" балєта на льоду.
Подобається 4 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 20:17, 21 июл 2024
dobryj5 (20:03, 21 июл 2024)
ХТОСЬ невідомий руйнує історичний будинок та ще і АРЕШТОВАНИЙ в прокуратурі. А місто і не знає, що відбувається в його віданні

...За останні роки місто направило до Мінкульту десятки звернень про те, щоб занести понад півтори тисячі пам’яток та щойно виявлених об’єктів культурної спадщини до Державного реєстру нерухомих пам’яток України. А внесло міністерство тільки близько сотні. 
 
Окрема теж тема — реагування правоохоронних органів на випадки руйнувань забудовниками старовинних будівель.
 
Коли відбувається в усьому боротьба і часто життєзабезпечення міста доводиться підтримувати не завдяки, а попри все, відбуваються руйнівні процеси. Руйнівні не тільки для будівель….
Подобається 3 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 20:31, 21 июл 2024
Новенький,  Офіс генпрокурора розпочав кримінальне провадження у зв’язку із незаконним знесенням історичної садиби на вулиці Кониського 22 в Києві. Будівля, відома як “будинок Євменія Зеленського”, вже перебуває під арештом. Про це повідомили у пресслужбі Офісу генерального прокурора.
 
Он воно що. Це треба було дати вказівку Кличко від мінкульту про ОХОРОНУ памяток. Закону мало. Та й пояснення ТОГО варте.
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 20:46, 21 июл 2024
dobryj5 (20:31, 21 июл 2024)
Це треба було дати вказівку Кличко від мінкульту про ОХОРОНУ памяток
А на яких підставах він буде охороняти приватний будинок? Щоб йому закинули нецільове використання бюджетних коштів?  
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 22:11, 21 июл 2024
Новенький (20:46, 21 июл 2024)
А на яких підставах він буде охороняти приватний будинок?
Це не канає у пояснення. Адже можна і поставити питання: НА ЯКИХ підставах важка будівельна техніка зайшла в історичну частину міста, коли ТАМ і проста вантажівка не МАЄ ПРАВА їздити БЕЗ дозволу
 
Скільки вже йде повідомлень, що в Київ із такого то числа ЗАБОРОНЕНО заходити вантажним авто. а то їздять і нікому до того діла немає
Ми також говоримо. що як ТАК В ДЕРЖАВІ можуть ходити НЕВІДОМІ із зброєю та в масках і заходити в якісь фабрики чи заводи
 
І ТАМ влади немає, чи вона діє у змові?
Новенький, коли я працював в інституті молодим співробітником то від 5-6 год ранку бігав по ввірених мені місцях та визначав, що МАВ ЗРОБИТИ за день
Коли я працював у колгоспі то зранку від 5-6 год. їхав на поля, де планував важливі роботи. І я ЗНАВ у якому вони стані і ЩО мав зробити. А було, що в мене працювало до 13-15 посівних агрегати і робота йшла на години та зривів не має бути
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 07:02, 22 июл 2024
dobryj5 (22:11, 21 июл 2024)
НА ЯКИХ підставах важка будівельна техніка зайшла в історичну частину міста,
Слєдствіє розбереться! Техніку вже наче знайшли і заарештували ж?
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 13:30, 22 июл 2024
Слєдствіє розбереться!
Все буде цивілізовано в рамках закону:
Місто позиватиметься в суді до забудовника, який несанкціоновано зніс садибу Зеленських, та до власників будівлі, яку нахабно знищили.
І вимагатиме заново відбудувати садибу в тому вигляді, який вона мала.
 
До того ж, землю під садибою Зеленських місто не передавало власнику будівлі. Що свідчить про незаконне використання земельної ділянки для будь-яких робіт.
Тому встановлення будь-яких парканів навколо ділянки, заїзд будь-якої будівельної техніки є незаконним. І поліція повинна на це реагувати.
 
Також міська влада наполягатиме, щоб правоохоронні органи зʼясували і оприлюднили для громадськості всіх фігурантів, які стоять за процесом знищення садиби. Місто усіляко сприятиме правоохоронцям, надаватиме необхідну документацію, щоб розслідування було обʼєктивним та винні були притягнуті до відповідальності.
Подобається 3 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 09:30, 23 июл 2024
dobryj5 (22:11, 21 июл 2024)
Це не канає у пояснення
Власник садиби Зеленських готовий відновити незаконно знесену будівлю. Про це стало відомо із  засідання консультативної ради з питань охорони культурної спадщини, яке відбулось учора.
Новенький (07:02, 22 июл 2024)
Слєдствіє розбереться!
Слідство встановило, що 32-річний співвласник садиби залучив будівельну фірму, співробітникам якої надав вказівку на демонтаж будівлі.
 
Дії чоловіка кваліфіковано як умисне знищення майна, на яке судом накладено арешт. За це йому загрожує до двох років обмеження волі.
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Irina Haidukova Irina Haidukova 22:08, 23 июл 2024
Новенький,  цікаво хто ж заважає меру Кличку привести до належного стану садибу Терещенків на бульварі Тараса Шевченка, яку прокуратура, нащадки Терещенків за підтримки небайдужих громадян з величезними зусиллями повернули громаді у вересні минулого року і яку мер Кличко весь час перебування на посаді дозоляв руйнувати "інвестору", впритул не бажаючи бачити їх злочинні дії.
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 09:37, 24 июл 2024
Irina Haidukova,  то розкажіть нам про цю історію!
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...