Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Anton Blagov Anton Blagov 13:25, 21 июл 2024
Подобається 1 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 11:00, 21 июл 2024
"Якщо уявити більш масштабну війну – у випадку, якщо Україна, не дай Боже, зазнає поразки, – то це буде інша Росія. У неї буде інший обсяг ресурсів і інше географічне положення. І ми будемо вже не в такій ситуації, як зараз, коли українці стримують Росію. Ми опинимося в іншій ситуації, в якій ми зіткнемося з набагато сильнішою і набагато впевненішою Росією", – каже Тімоті Снайдер, американський історик, професор Єльського університету.
 
"Що стосується стримування цієї ширшої війни, то рівняння дуже просте. Захід має зробити все можливе, щоб Україна перемогла. Саме “перемогла” – тому що як не крути, хтось цю війну виграє, а хтось – програє", – наголошує він.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 10:30, 21 июл 2024
Джонсон вірить, що Трамп розуміє, що поразка України буде величезною поразкою США. Наслідком перемоги Путіна буде не лише поневолення України, а й те, що він не зупиниться, а це буде катастрофою для Європи, Америки та всього світу. Як приклад Джонсон наводить наслідки поділу Польщі 1939-го і наступний розпал Другої світової, яку вже було не зупинити.
 
Найбільшу загрозу після України Джонсон бачить для Грузії та країн Балтії. Також зросте загроза для Тайваню від Китаю та Ізраїлю від Хезболли. Американцям тоді доведеться залучитися до війни, в іншому випадку США втратить будь-які претензії на світове лідерство.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 10:19, 21 июл 2024
На його думку, Трамп усвідомлює, що «поразка України буде поразкою для США» та спричинить поширення конфлікту.
 
Джонсон вірить, що Трамп зможе завершити війну «на правильних умовах для України та Заходу». Він припускає, що для цього Трамп «припинить бюрократичну метушню», зміцнить українську армію та скасує всі обмеження на удари американською зброєю по Росії. А після цього, коли Путіна вдасться відбити, Трамп запропонує мирну угоду.
 
На думку експремʼєра Британії, Дональд Трамп зможе змусити росіян відійти до кордонів, які були до повномасштабного вторгнення у 2022 році, а Україну приєднати до НАТО.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...