Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 10:07, 20 июл 2024
Оце називається профанація та прожектерство від МО.
 
Передайте там хтось міністру, що "затвердити наказ № 405/нм", це не значить "покращити та вдосконалити підготовку військових фахівців".
Це значить створити передумови. Не треба дурити людей.
 
Де і ким МО буде навчати цих людей? Тими ж інструкторами і викладами які зараз ніхєра не хочуть робити, а якщо хочуть, то їм не дають можливості керівники середньої та старшої ланки командувань та управлінь підготовки?
 
Спочатку треба створити УМОВИ та ПІДГОТУВАТИ людей які будуть покращувати та вдосконалювати. Бо 95% нинішніх, не альо. Точніше абсолютно некомпетентні в реальній підготовці до реальної війни і потребують звільнення або переводу на здобуття або відновлення бойового досвіду (при чому в окопи).
 
Зате вони майстри в відписки та паперові ігри.
 
Більшість проблем при виконання задач виникає тому, що планування штабами та командувачами проводиться з урахування певного (високого) рівня підготовки особового складу...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 10:08, 20 июл 2024
А на ділі рівень підготовки на порядок нижче мінімуму. Але вигрібають піздюлей не ті хто не підготовив, а ті хто планував та управляв боєм. А саботажники з підготовки в шоколаді. Завжди, при любій владі. Бо по паперам у них все добре. Все згідно-відповідно.
 
А як готувати нових людей, коли "молоді, прогресивні" командири бригад, полків, окремих батальйонів та рот, просто не виконують накази ГК і НГШ і не відправлять людей на навчання для подальшого розвитку? Не те що не переводять, а навіть у відрядження не відпускають.
 
З 50-60 військовослужбовців яких за дорученням НГШ відряджають на навчання, в середньому з бригад відпускають 15 бійців. А потім самі ниють що їм дають не підготовлених.
 
Командири бригад, батальйонів демонструють підлеглим як треба не виконувати накази старшого начальника, а при цьому вимагають виконання від підлеглих. Це так не працює...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 10:59, 20 июл 2024
Новенький (10:07, 20 июл 2024)
Оце називається профанація та прожектерство від МО.
о, всплыло... сфинктер начал пульсировать в ритме "гефар", "гефар"? основатели фабрики ненависти то кто? правильно! ото ж...вже вещал - за большевиками пришли ягодинцы...за ягодинцами пришли ежовцы...за ежовцами пришли бериевцы....и если есть те, кто приходит к тебе, найдутся и те, кто придет за тобой...клуб людоедов и беобахтеры уже не нужны на этом промежутке пути в светлое будущее...
Подобається 1 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...