Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 13:11, 9 июл 2024
Лист він відправив 5 липня після візиту до Москви. Його прочитали проєкт «Система» і «Радіо Свобода», а його автентичність підтвердили кілька чиновників ЄС.
 
Орбан пише, що під час поїздок в Україну та Росію не виступав від імені всього Євросоюзу, а лише хотів дізнатися про позиції сторін. Він лише побіжно згадує позицію Зеленського, але докладно переказує погляди Путіна — той впевнений, що «час на боці російських сил». Путін також «вражений» тим, що Зеленський відкинув пропозицію припинення вогню.
 
Лідер РФ готовий на перемовини, але побоюється, що Україна у разі паузи може перегрупувати війська. Путін часто посилається на так звані (не підписані) стамбульські угоди 2022 року — він хоче, щоб саме на їх основі укладались будь-які наступні угоди...
 
Також Орбан говорив із Путіним про так званий «китайсько-бразильський мирний план», який офіційно називається «Загальні домовленості між Китаєм та Бразилією щодо політичного врегулювання української кризи»...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 20:46, 9 июл 2024
В кінці листа Орбан резюмує, що Європа має проявити автономну ініціативу, оскільки у США всі надто зайняті виборчою кампанією. «Якщо ми не зможемо стримати або зупинити цей процес, то в найближчі два місяці ми станемо свідками драматичніших втрат і військових подій на передовій, ніж будь-коли раніше», — стверджує Орбан.
Вчора було підтвердження серйозності цієї заяви?
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...