Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Anton Blagov Anton Blagov 10:49, 17 июн 2024
Швейцарська конференція: "розчарування результатами" недоречне.
а что, ожидался иной результат, если был тусняк повальных хромых уток...центровые свинтили с клубняка во время мероприятия...даже камала харис свалила через несколько часов, не выдержав этого платонического группен секаса...
Подобається 1 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 09:57, 17 июн 2024
Адже вже мінімум кілька тижнів цілий світ розуміє, що це дуже попередня спроба. Певна "звірка годинників", але не більше.
 
Тому розчаровуватись відсутністю конкретних результатів - це приблизно так само абсурдно, як заявляти, що "Ватикан відмовився підписати підсумкове комюніке". Ватикан там був тільки як спостерігач. Не як учасник. Відповідно, представник жодних підписів і не мав права ставити. Це навіть якщо опустити всім відому ганебну позицію Папи Франческо (до речі, цілком можна сказати, що хоч Кремля на конференції і не було в жодному статусі, там були кремлівські гроші в статусі спостерігача).
 
А от момент "звірки" достатньо цікавий. Підписали нібито проросійські Угорщина і Словаччина. І навіть Туреччина (що вже потрактували як свідчення чергового охолодження у взаєминах Стамбула й Москви).
 
Не підписала Індія - з обґрунтуванням, ніби хоче лишитись незалученою до будь-яких висновків, щоб зберегти нейтральний статус і таки отримати бажану роль головного посередника...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...