Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 08:25, 11 июн 2024
Ідея полягає в тому, що щойно китайський флот вторгнення почне перетинати 100-мильний водний шлях, що розділяє Китай і Тайвань, американські військові розгорнуть тисячі безпілотних підводних човнів, безпілотних надводних кораблів і повітряних дронів, щоб зайняти цей район.
 
"Я хочу перетворити Тайванську протоку на безпілотне пекло, використовуючи низку засекречених можливостей", - сказав адмірал Семюел Папаро, новий глава Індо-Тихоокеанського командування США. "Щоб я міг зробити їхнє життя абсолютно нещасним на місяць, що дасть мені час для всього іншого. Я не можу сказати вам, що там. Але це реально і досяжно".
 
Папаро заявив, що програма "Реплікатор" показує, що Сполучені Штати також роблять висновки з російсько-української війни, де Україна впровадила інновації в галузі безпілотних технологій...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 10:10, 11 июн 2024
Смешно даже читать, что это трусливое и выжившее из ума ничтожество по имении Байден может устроить хоть какое-нибудь "пекло" для Китая. И, разумеется, Трамп на это абсолютно не способен. Демократы вырыли себе могилу и обеспечили громкий проигрыш на выборах маразматическим решением выдвинуть кандидатом ничтожного старпера. И вместе с трампистами гробят Америку, которая была когда-то великой страной. Видимо об этих временах придется забыть.
Подобається 1 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 10:12, 11 июн 2024
Відповідно до своєї давньої політики "стратегічної двозначності" Сполучені Штати ніколи не брали на себе зобов'язання стати на захист Тайваню в разі нападу Китаю. Президент Байден неодноразово заявляв, що відправить американську армію для захисту Тайваню, хоча у своєму останньому інтерв'ю він додав нове застереження: "Це залежатиме від обставин".
Ну да! "Стратегічна двозначность" и "це залежатиме від обставин" это самое то, что нужно сейчас миру! Бедный Тайвань!!!
Подобається 1 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 13:23, 11 июн 2024
sobaka_d (10:10, 11 июн 2024)
Смешно даже читать, что это трусливое и выжившее из ума ничтожество по имении Байден
Як же ви категоричні у своїх уявленнях та легко оцінюєте КОГОСЬ. Ніби самі підноситесь до їх висот. Опустіться в реальність та оцініть себе і своє місце. То буде простіше і ефективніше, в першу чергу для вас.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...