Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
slavich slavich 20:03, 15 май 2024
Вашингтон спільно з українською владою готує "виборчу інфраструктуру" для проведення виборів — і не обов'язково після війни. Про це розповів Ентоні Блінкен у півгодинному виступі у КПІ
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 02:10, 16 май 2024
Разом з американською допомогою відновилася й можливість адміністрації Байдена встановлювати жорсткі умови українській владі. Й візит Блінкена до Києва був саме про це: що має виконати Банкова "у вдячність" за військову та фінансову допомогу Заходу.
...
12 грудня минулого року на спільній прес-конференції із Зеленським у Вашингтоні Байден заявив: "Ми хочемо, щоб Україна перемогла у війні". Тож американський план, про який розповів Блінкен у КПІ, це план перемоги.
 
Цей план включає прийом України до НАТО. "Ми наближаємо Україну до НАТО, а потім і до її вступу. Ми подбаємо про те, щоб міст України в НАТО був міцним та добре освітленим", — пообіцяв Блінкен.
 
Але Україна для успіху цього плану має провести нову хвилю мобілізації. "Ваша нещодавня мобілізація була важким рішенням, але необхідним. Захисникам, які так мужньо утримують оборону понад два роки, потрібен відпочинок", — наголосив Блінкен. Водночас, сказав він, мобілізація надасть ЗСУ додаткові війська для боротьби із ворогом
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 02:20, 16 май 2024
"Безпека України підривається, коли ресурси для її збройних сил всмоктуються, як сифоном, людьми, які прагнуть збагачення. Економічний потенціал України буде підірваний, якщо інвестори та новатори не зможуть розраховувати на рівні умови гри. Демократія України слабшає, коли громадяни перестають вірити, що вони можуть притягнути свій уряд до відповідальності та виправити недоліки своєї системи зсередини".
 
Тому метою американського плану є перемога України одночасно над Росією та над корупцією. "Це означає викорінення зла корупції — раз і назавжди. Перемога на полі бою не дозволить Україні стати частиною Росії. Перемога у війні з корупцією не дозволить Україні стати схожою на Росію"
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...