Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 17:58, 10 май 2024
Мати військовозобов'язаного, який помер на території ТЦК Кривого Рогу 7 травня, заявила, що досі не отримала висновок судово-медичної експертизи, а «справа просувається дуже повільно». Про це вона розповіла у коментарі Суспільному.  
  
За словами жінки, слідчий, який працює над справою, повідомив, що її сина забрали правоохоронці нібито під час сімейного скандалу. Втім, співмешканка чоловіка конфлікт заперечує, а у пресслужбі місцевої поліції нам сказали, що викликів на лінію 102 з оселі померлого не надходило.
 
Його забрала поліція, але як він опинився в ТЦК — питання", — розповіла мати померлого.
 
Співмешканка чоловіка розповіла: скандалу не було. Вранці додому прийшли правоохоронці та забрали чоловіка для уточнення даних. Після цього і з ним зник зв'язок.
 
"В нього був вимкнений телефон. Сказав, що розрядився, але коли нам його видавали, то телефон був повністю заряджений. Значить йому наказали вимкнути його після нашої першої зустрічі або взагалі вилучили"...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 18:01, 10 май 2024
У Саксаганському ТЦК і СП у Кривому Розі 5 травня помер військовозобов'язаний.
 
В установі повідомили, що смерть чоловіка настала через різке погіршення стану здоров'я, що супроводжувалося ознаками епілептичного нападу.
 
У Криворізькій спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Східного регіону Суспільному повідомили про початок кримінального провадження за частиною 5 статті 426-1 Кримінального кодексу України. Слідство триває.
 
8 травня родина померлого прийшла на опізнання тіла. Його сестра, яка була на опізнанні, розповіла: побачила тіло з численними забоями і синцями.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...