Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Новенький Новенький 17:22, 10 май 2024
От Кубраков: ну була ж людина як людина. Добросовісно пиляв бабло на "великому будівництві", заносив кому нада і скільки нада. Так нєт же - вирішив в порядочні податися: з американським посольством в Києві злигався, у викривачі хабарників записався. І здав же правоохоронцям не кого-небудь, а побратимів по партії... ну та, шо "слугой наріду" зветься. А найгірше - в общак перестав заносити. Геть зовсім оборзєл. А подейкують, що в крісло премьєра почав мітити. Ну це вопше... Це при живому то Єрмаку. Ай-яй-яй!
 
Корочє: сплошниє вопіющіє недоліки. Нам такі міністри не нужни.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 15:25, 10 май 2024
Насправді ж питання позбавлення віцепрем'єра посади обговорювалося в Офісі президента з кінця минулого року – відколи його викреслили з шорт-листа улюбленців Володимира Зеленського.
 
Це сталося після того, як зірвався запланований в ОП перехід Кубракова на посаду міністра оборони замість Олексія Резнікова, звільненого після серії  корупційних скандалів у МОУ. До слова, офіційною версією відставки ексглави Міноборони була потреба в нових підходах до діяльності відомства, а не корупція. Загалом замовчування справжніх підстав гучних звільнень у владних кабінетах уже стало традицією нинішньої влади.
 
Вже колишній віцепрем'єр захотів не тільки очолити оборонне відомство, а й зберегти контроль над Мінінфраструктури. Президенту такі наміри не сподобалися, мовляв, забагато на себе бере. Відтоді стосунки між Кубраковим і Зеленським почали холонути...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...