Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 10:23, 7 май 2024
"Якщо Путін і російські офіційні особи стурбовані тим, що їхні війська в Україні можуть бути уражені зброєю, яку виготовили в інших державах, - то найлегший спосіб уникнути цього, - це просто, вивести свої війська", - заявив Кірбі під час брифінгу в Білому домі, у понеділок, 6-го травня.
 
Однак наразі, Адміністрація не бачить реальних кроків з боку РФ щодо ймовірного використання ядерної зброї, попри агресивну риторику.
 
"Для лідера великої ядерної держави це просто безрозсудно та безвідповідально брязкати ядерним арсеналом та натякати на його потенційне використання. Очевидно, що ми стежимо за цим зараз і продовжували дуже уважно стежити раніше. Можу вам сказати, що поки що ми нічого не побачили, навіть попри безрозсудну риторику, що змусило б нас змінити нашу позицію стратегічного стримування"
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 10:50, 7 май 2024

Российская армия расконсервировала старые советские танки Т-54 и Т-55 – их заметили в эшелонах, движущихся по направлению к Украине. Об этом сообщила группа расследователей Conflict Intelligence Team. Там подчеркивают, что подобное фиксируется впервые.

Т-55 — советский основной и средний танк. Создан на базе танка Т-54. Первый в мире серийный танк, оборудованный автоматической системой противоатомной защиты (ПАЗ) — пионер нового поколения боевых машин, способных вести боевые действия в условиях применения ядерного оружия.
Подобається 1 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...