Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 22:10, 23 апр 2024
Створена Верховною Радою тимчасова спеціальна комісія по Києву, насправді, не намагається фахово розібратися в питаннях, які треба допомагати вирішувати столиці.
 
Ми надаємо максимум інформації, профільні спеціалісти пояснюють проблемні моменти. Столична влада неодноразово зверталася до парламенту ухвалити необхідні закони, проекти яких роками лежать в парламенті і від яких залежить, зокрема, життєдіяльність столиці.
 
Але комісії це нецікаво. Так звані експерти, яких вона залучає — нефахові блогери і шоумени не першого гатунку.
 
Тобто все робиться для створення картинки — за якою немає суті, а є спроба дискредитувати міську владу. Дезорганізувати процеси управління столицею, процеси життєзабезпечення Києва.
 
І це дуже небезпечна тенденція. Коли Київ виконує функції столиці, допомагає захисникам, забезпечує всі необхідні сервіси мешканцям, приймає переселенців. Коли місто відновлює пошкоджену ворожими обстрілами інфраструктуру та житлові будинки...
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 22:12, 23 апр 2024
Сьогодні, коли така складна ситуація на фронті, коли ворог розносить наші мирні міста, знищує інфраструктуру, потрібна як ніколи єдність усіх. Влади на всіх рівнях, суспільства, наших захисників, наших партнерів, які допомагають.
А не влаштовувати дешеві політичні шоу. Це не наближає Україну до перемоги, це не підтримує дух єдності її народу.
 
Сьогодні на засідання комісії пішли профільні заступники міського голови. Якщо в членів комісії та експертів є професійні питання — вони отримають кваліфіковані відповіді. Якщо знову все зведеться до лірики — це ще одне свідчення політичної мети створення комісії. І того, що Київ з 2019 року різними способами та жанрами намагаються позбавити місцевого самоврядування.
 
І останнє. Де була ваша комісія в кінці лютого-березня 2022 року? Коли Київ організовував оборону міста, життєзабезпечення мешканців, які в ньому залишалися, лікував поранених, допомагав вивозити людей з окупованих передмість?
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Микола Демидович Микола Демидович 23:10, 23 апр 2024
Новенький,  Заперечення у чиєїсь фаховості демонструється фаховістю своїх доведень у стані проблеми, а не пустими і голослівними звинуваченнями.
 
В дановму випадку це проявив ініціатор розмови та поширювач пустих слів. Що заперечує ФАХОВІСТЬ комісії? І ЩО наводить у доведення Кличка? Написати УЯВЛЕННЯ, що ХТОСЬ створює "ДЕШЕВІ ПОЛІТИЧНІ ШОУ" без ДЕМОНСТРАЦІЇ їх - це вже ДНО.
 
Наприклад можна взяти МОЇ звинувачення у фаховості, коли автор описує "успішну еономіку" або "розкрадання бюджету" без фактів і тільки власними уявленнями, то я показую числами ТУ економіку або ті бюджети.
 
Можна навести ще приклад, що на 3-ій рік війни в НБУ на ЗВР є 43.8 млрд дол. А взяти лютий 2015 р. після року АТО на рахунку ВЛАДА доводила їх до 5.6 млрд дол.
 
Оце є ФАХОВЕ ЗАПЕРЕЧЕННЯ аргументів у когось. Треба завжди ЗАПЕРЕЧЕННЯ будувати дійсно фахово і реально, а не потоком пустих слів.
Подобається 2 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
zozoolia zozoolia 07:58, 24 апр 2024
Микола (23:10, 23 апр 2024)
В дановму випадку це проявив ініціатор розмови та поширювач пустих слів.
Ти сьогодні надто самокритичний. Але замало КАПСЛУКУ
Подобається 3 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Микола Демидович Микола Демидович 08:32, 24 апр 2024
zozoolia (07:58, 24 апр 2024)
Ти сьогодні надто самокритичний.
ти цього, звичайно, не знаєш, але у філософії життя є Закон "заперечення заперечення". Тобто, ось Кличко ЗАПЕРЕЧУЄ фаховість спецкомісії по розгляду питань життя Києва та керівництва міської адміністрації. Більше того, називає "дешевим політичним шоу"
 
Але звичайно, нічого із його не показує. тут напрошується пояснення, що замість розгляду життя Києва, комісія слухала байки про номера клоунів.
 
Я ж у свою чергу заперечив випад Кличка. що така критика не конструктивна і голослівна. І показав приклади доведення своєї точки зору не словами загальними та уявленнями власними. а фактами.
 
Але і факти бувають різні і заперечення їх може також бути ФАХОВИМ. Ще коли вчений один сказав, що факти дуже переконлива справа і він завжди зніме шляпу перед фактом. Але потім одягне шляпу і подивиться, що це за факт.
 
І це се ля ві, або таке життя в боротьбі протилежностей.
Подобається 1 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...