Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Гриць Зубажіленко Гриць Зубажіленко 17:40, 23 апр 2024
Этот штопаный ватный сепар Онтон Фуфлогон, просто таки "дежурит" на этом сайте сутками. Даже сельский дурнык, словоблуд и "науковЭць" Дэмыдавыч и тот так не РАБотает на сайте, как этот ватный дегенерат.
 
Потому как "Роммель из минской группы"
Подобається 1 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 16:37, 23 апр 2024
Новенький (16:03, 23 апр 2024)
Кравець з дружиною Мариною Пелих брали участь у присвоєнні режимом Януковича щонайменше 35 млрд євро з бюджету України,
так еспч уже пять раз объявило решение, что якуневич не крал с бюджета, и сняли с него санкции...то, куда пропало бабло с казны в то время когда революционировали гидность, нужно спрашивать яйценюка, кровавого пластыря, педрилу рашенкину...
Подобається 3 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 16:03, 23 апр 2024
2010 року, коли Янукович здобув перемогу на виборах в Україні, Кравець став головою ДУС, його називали "завгоспом Януковича". Він дбав про різні побутові питання.
 
"Кравець з дружиною Мариною Пелих брали участь у присвоєнні режимом Януковича щонайменше 35 млрд євро з бюджету України, займалися фінансами президента, розкішшю його особняка".
 
"Після втечі Януковича Кравець із дружиною також залишили Україну".
 
У 2014 році Кравець із сім'єю отримав посвідку на проживання у Литві, він провів в країні майже 10 років, заснував бізнес. Служби звернули на нього увагу на початку 2023 року через рік після повномасштабного вторгнення Росії в Україну.
 
"За оцінкою ДДБ, Кравець та Пелих підтримували зв'язки з оточенням Януковича, працювали на його проросійський режим, тому мали бути лояльними щодо Росії та її агресивної зовнішньої політики, яка становить загрозу нацбезпеці Литви. Російські служби можуть використовувати Кравця та Пелих у своїх цілях як лояльних та надійних осіб"...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...