Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 17:21, 22 апр 2024
Чому? Десь, на тижні слухала великого фахівця з міжнародної політики Безсмертного. Знову ж, не дослівно, але почав дипломатично щось закидати західним партнерам - чому Ізраїлю так, а нам ні.
Діпломат!
 
Щось почав про Будапештський меморандум. Я відкрила й почитала. Може чогось не побачила. Нема там такого, що будуть зби-вати узькі літаки чи ракети над Україною. Лише у випадку ядерної загрози, ймовірно щось там може бути.
 
Нема в нас з США чи іншою якою країною документу з мокрою печаткою шо нам хтось шось повинен.
Нема.
 
А міг би бути.
 
Й. Зісельс одразу про це сказав сьогодні. Немає в нас такої бамаги! То на яких підставах могло б це відбуватись. От, Макрон з доброго дива запропонував війська, а наш, наймудріший лідер зразу: нєт, навіщо!
 
Далі інформація з Вікіпедії, шановні:
 
«21 липня 2014 — Президент України Петро Порошенко заявив, що є підстави звернутися до Конгресу США про надання Україні спецстатусу — головного союзника поза блоком НАТО...
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 17:24, 22 апр 2024
11 грудня 2014 року Сенат США (Верхня палата Конгресу) підтримав законопроєкт S.2828 під назвою «Акт підтримки свободи в Україні 2014» щодо надання Україні озброєння та статусу союзника без членства в Організації північноатлантичного договору (НАТО). Аналогічний законопроєкт під номером H.R.5782 повинен також бути підтриманим Палатою представників (Нижня палата Конгресу), і тільки потім президент США Барак Обама повинен був вирішувати, чи підтримувати рішення Конгресу, чи накласти вето.[39]»
 
Але найвеличнішому лідеру, який не втік, то всьо було пофік.
 
Далі скрін. Вибачте, шо на узком:
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...