Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Василь Дев'ятисил Василь Дев'ятисил 18:15, 22 апр 2024
Це "ягідне поле" ретельно обробляв та вдобрював ніхто інший як... Петро Порошенко. Вся молдовська верхівка це колишні кондитери. Колишній прем’єр-міністр Молдови (2001-2008) Васілє Тарлєв розповів журналістам RISE, що співпрацював із Петром Порошенком у 1999 році в Молдові. На той час Тарлєв керував кондитерською фабрикою «Букурія», де Порошенко, за його словами, представляв інтереси фонду Bucuria-Privatinvest.
«Я цей час добре пам’ятаю, я ж особисто керував фабрикою. Старший брат Петра Порошенка був одним з керівників фонду Bucuria-Privatinvest. І вони із цим фондом були керівниками «Букурії». І коли загинув його брат, представляв інтереси фонду теперішній президент Порошенко. Вони представляли фонд разом із його бізнес-партнером. Там було два фонди – Bucuria-invest та Bucuria-Privatinvest, які разом мали 40% фабрики», – пригадує Тарлєв
.
Подобається 2 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
Василь Дев'ятисил Василь Дев'ятисил 18:21, 22 апр 2024
Колишній директор кондитерської фабрики, який одразу після звільнення став прем’єр-міністром також відмічає, що з «Букурії» починав і... нинішній прем’єр-міністр Молдови Павел Філіп – перший віце-голова правлячої партії Плахотнюка. «У 2001-му, коли я пішов на посаду прем’єр-міністра, я його призначив директором «Букурії», – пригадує він.
Згідно з даними, опублікованими у 2002 році Національною комісією з цінних паперів Молдови, фонд, про участь Порошенка в якому казав Тарлєв, співпрацював ще з цілою низкою фабрик та компаній в Молдові.

А найбільший молдовський крадій-олігарх Влад Плахотнюк був і є дружбаном-подєльніком Петьмана. Саме завдяки приналежним йому молдовським СМІ і зробив політичну кар'єру Ілан Шор. Не забуваймо хто витягнув із політичного небуття Мертведчука. Розслідування Радіо Свобода
Брухт для Придністров’я. Як Порошенко посприяв молдовському олігарху Плахотнюку всупереч інтересам України.
Подобається 2 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
Гриць Зубажіленко Гриць Зубажіленко 01:05, 23 апр 2024
Коммунального рагуля, пропердолило И это хАрашо.
 
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...