Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 10:51, 20 апр 2024
"У світі немає практично жодного глави уряду, який вірив би, що ця війна має для Росії якийсь сенс. Це стосується і тих, хто дуже близький до Росії".
 
Ці слова Шольца пролунали після повернення з Китаю, де канцлер ФРН перебував з офіційним  візитом 14-17 квітня. Глава німецького уряду зазначив, що Китай відкрито заявив про готовність брати участь у дипломатичному процесі для припинення війни в Україні. Крім того, за словами Шольца, Пекін позитивно оцінив запланований на середину червня  мирний саміт щодо України у Швейцарії: "Це результат, який не можна недооцінювати (...) І це більше, ніж можна було б очікувати три чи шість місяців тому".
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Василь Дев'ятисил Василь Дев'ятисил 18:35, 20 апр 2024
Новенький (10:51, 20 апр 2024)
У світі немає практично жодного глави уряду, який вірив би, що ця війна має для Росії якийсь сенс. Це стосується і тих, хто дуже близький до Росії
Це тому, що лідери цих держав вчили Всесвітню історію у своїх університетах за підручниками узгодженими з кремлем особливо в частині, яка стосувалась Східної Європи та Північної Азії. Навіть серед західних інтелектуалів є поширеною думка, що Україна була звичайною колонією росії, як, наприклад, Ірландія для ЮКей, але ж це не так! Україна має екзистенційне сакральне значення для самого існування росії, без України росія — це ніщо, без України росія повернеться до своїх витоків — татаро-монгольського улусу.
Да, скифы — мы! Да, азиаты — мы, С раскосыми и жадными очами!
Подобається 2 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...