Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 16:57, 19 апр 2024
Найбільше оборонне підприємство України, яке забезпечує ЗСУ, виконуючи замовлення, а також здійснює виробництво зброї для нашого захисту власним коштом, "Українська бронетехніка"
•••
Надмірна бюрократія сфери військових закупівель, нестача коштів, відсутність планових замовлень та постійні ризики ракетних атак, - головні фактори, які стримують розвиток українського військово промислового комплексу.
 
«Перша загроза, з якою стикаються виробники, коли починають працювати, - це бюрократія військової сфери та закупівель», - заявив гендиректор ТОВ «Українська бронетехніка» Владислав Бельбас у коментарі виданню.
 
Також він зазначив, що стримує розвиток підприємств галузі відсутність довготермінового планування, адже розміщення Міноборони замовлень лиш на поточний рік не дає можливість виробникам масштабувати виробництво.
 
Окрім фінансових труднощів, виробництво зброї в Україні під час повномасштабної війни пов'язане з ризиком...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 17:00, 19 апр 2024
Підприємствам галузі для убезпечення від ворожих атак доводиться релокувати виробничі майданчики.
 
«З тих (виробників), з якими я спілкувався, жодна приватна компанія не отримала (державної) компенсації за переїзд», - зазначив Владислав Бельбас.
 
Ще однією проблемою, з якою стикаються виробники, є загроза відключення електроенергії, оскільки Росія руйнує енергетичну інфраструктуру, в той час як в Україні закінчуються засоби протиповітряної оборони, щоб захистити своє небо.
 
«У 2022-2023 роках у нас не було електроенергії дві третини робочого часу - звичайно, в таких умовах дуже важко щось виробляти», - сказав Бельбас.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...