Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 14:20, 19 апр 2024
Арнульф Дамерау, англо-німецький бізнесмен заявив Financial Times, що корупціонери в спецслужбах України та адміністрації президента Володимира Зеленського намагаються виманити у нього десятки мільйонів євро.
 
Дамерау є співвласником Cosmolot, веб-сайту онлайн-ігор та азартних ігор. БЕБ звинувачує його в порушенні законодавства про азартні ігри та ухиленні від сплати податків на суму 560 мільйонів євро. Дамерау заявляє, що претензії проти компанії сфабриковані.
 
За словами Дамерау, якийсь "українець" зустрівся з ним у Відні і сказав, що юридичні претензії до "Космолоту" будуть зняті, якщо Дамерау погодиться передати контроль над половиною компанії в офшорний траст.
 
Дамерау повідомив, що поділився фотографіями і деталями зустрічі, а також іменами осіб, які брали в ній участь, зі службами безпеки в Європі і Вашингтоні.
 
"Чудова" стаття на фоні коли вирішуються питання про виділення життєвонеобхідної допомоги Україні від Заходу...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 14:44, 19 апр 2024
тема - тухляк...так как у массы память гуппиков возьмем ближайшее прошлое - педрила рошенкина хотела отжать у бени для себя телеканал, а для саибов - банк...умудрилась даже генпрокурора продать за кредит для своей судоверфи - рыболовные траулеры переоборудовать в броненосно ракетные авианосцы 5 -го поколения... а придя к власти партия копрофилов поставила смотрящих по нашему региону, которые обложили данью все, что шевелится...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...