Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Новенький Новенький 07:26, 16 апр 2024
Головком Сирський, очільник МОУ Умеров, голова КОШ Браун та очільник Пентагону Остін провели черговий тур переговорів. "Обговорювали можливість термінового підсилення можливостей української ПРО". Очільник Пентагону повідомив українську сторону, що США та союзниками прийняте рішення повернути в Україну два дивізіони "Петріот" які взимку були орендовані у США та "неназваної країни Південної Європи" і які були виведені у березні цього року. Вони повернуться "у найближчі три тижні".
 
Генерал Остін вчергове порекомендував українській стороні "розгледіти можливість повернення до "Угоди Бернса" - "Росія вже відновила більшість пошкоджених НПЗ, ефект від ударів виявився як мінімум сумнівним,. Україна, на нашу думку, повинна намагатися знищувати підприємства ВПК та військові об'єкти не втягуючи себе у чергові повітряні кампанії з малоуспішним результатом".
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 18:20, 15 апр 2024
Віцепрезидентка США Камала Гарріс під час Мюнхенської безпекової конференції у лютому провела зустріч з українським президентом Володимиром Зеленським, під час якої закликала утриматись від ударів по російських нафтопереробних заводах.
 
Український президент "відмахнувся" від цих рекомендацій, оскільки не був впевнений, що це відображення консенсусної позиції адміністрації Джо Байдена.
 
В наступні тижні Вашингтон підтвердив це попередження в численних бесідах з українською стороною. Зокрема, про це заявляли високопоставлені представники Пентагону і розвідки США, а також радник президента з національної безпеки Джейк Салліван, який відвідував Київ у березні.
 
Однак після цього Україна завдала ударів по низці російських об'єктів, включаючи атаку 2 квітня на третій за величиною російський нафтопереробний завод "Танеко" у Татарстані...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...