Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 10:53, 11 апр 2024
Стисло від Ігаля:
 
Попри те, що ситуація на фронті патова і зміни лінії фронту незначні, росія все ще має наступальний імпульс, який дає їй змогу захоплювати незначні території.
 
Українська оборона тримається добре, але на даному етапі війни ініціатива належить росії. Цьому є кілька причин:
 
- росія має набагато більше людського ресурсу і рекрутує солдатів набагато швидше, ніж багато хто очікував;
- нестача боєприпасів в української армії пов'язана із зупинкою допомоги з боку США.
 
У росії є кілька варіантів майбутнього наступу:
 
- Варіант нападу з півдня на Запорізькому напрямку: менш імовірний, оскільки тамтешні логістичні лінії вразливі і не здатні забезпечити постачання великому угрупованню військ.
 
- Варіант нападу з півночі на Харків: також бачиться малоймовірним, для цього довелося б з нуля створювати нову стотисячну армію. Для цього немає ані матеріальних засобів, ані людських ресурсів...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 10:54, 11 апр 2024
Для створення подібного угруповання довелося б знімати людей і техніку з інших напрямків.
 
- Найбільш же ймовірний сценарій - наступ на сході. Саме тут у росії зберігається імпульс і вона може його посилити, коли земля остаточно просохне.
 
Попри те, що Україні бракує снарядів, прориву або колапсу оборони очікувати не варто:
 
- по-перше, росія поки що не зважилася на нову хвилю мобілізації;
 
- по-друге, для проведення складних маневрів необхідна сучасна важка техніка, обладнана складними системами зв'язку, а також добре навчені солдати, здатні правильно використовувати обладнання і чітко координувати свої дії. Великі механізовані колони неймовірно вразливі на полі бою. Навіть за нестачі снарядів, в України достатньо засобів для ураження таких цілей. Відповідно, максимальна швидкість просування, на яку здатна росія - це швидкість спішеного солдата.
 
- по-третє, Україна готується до російського наступу і зводить оборонні лінії...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 10:55, 11 апр 2024
Європейські країни продовжують вести роботу з пошуку снарядів у третіх країнах. Повільно, але вірно наростає виробництво і в самій Європі, а новий пакет допомоги США, у випадку його схвалення, може кардинально змінити ситуацію на фронті.
 
Судячи з усього, керівництво рф вважає, що нинішнього рівня укомплектування буде достатньо, щоб зберегти динаміку. Вони роблять ставку на те, що ситуація з боєприпасами в Україні ставатиме гіршою. Вони могли б провести ще одну хвилю мобілізації для посилення натиску, однак це вже не зможе вплинути на наступ цього літа - людей потрібно організувати і підготувати.
 
Резюмуючи, росія надмірно оптимістично дивиться на ситуацію. Вони сподіваються, що в України справи йтимуть дедалі гірше, а їм продовжуватиме сприяти удача, але удача - і це важливо не забувати - поганий союзник успіху.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...