Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 14:20, 10 апр 2024
Я цей процес проходив багаторазово при різних Президентах та органах Державної влади.
 
Для початку історії. Якось звернулись до мене з ГШ, це десь 2016 рік був чи 15-тий, і запитали. Ми хочемо розгорнути систему пресофіцерів. А я кажу: так ви ж мобілізували кучу фахівців з медіа, операторів, письменників, журналістів, навіть пару топменеджерів телеканалів пішло. Всіх їх закинули в піхоту. Чому б їх не взяти в пресслужби або організувати медіацентри?
 
Я зібрав списки, подзвонила одна чмоня з Адміністрації з вимогою віддати список, я послав але віддав список в ГШ. Бо скільки ж людей вдалося врятувати і принести користь державі.
 
Потім було питання з айтішниками, віддав в ГШ.
 
Якось одного з провідних інженерів по виробництву САУ мобілізували і відправили на блокпост, я його забрав до бригади, поставили на САУ.
 
Був у мене стоматолог, офігенний спец, хотів на війну, я його висварив, мобілізував, організували стоматологічний пересувний кабінет і він лікував зуби сотням бійців...
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 14:22, 10 апр 2024
Якось мобілізували одного держслужбовця, за фахом архіваріус, так в одній з бригад тепер ліпші архіви.
 
У мене пропозиція стара. Може при мобілізації бійця спочатку запитати не ВОС, а його освіту та практичні навички? Як я це роблю вже 10 років.
 
І тоді провідних інженерів направити на виробництво БПЛА, екскаваторників у батальйони Підтримки, айтішників в айті, мобілізованих логістів провідних компаній в логістику ЗСУ, старих оперів в ЦВС, юристів у юр відділи бригад, активістів та творчий бомонд в мпз(жарт), науковців у центра, мисливців та єгерів в снайпери тощо.
 
А ще є купа талановитих мобілізованих електронщиків, зварювальників, автомеханіків, трактористів тощо...
 
І тоді все якось налагодиться. А найбільш фахових мобілізованих по технічнім та науковим спеціальностям відряджати до оборонних підприємств...
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 14:22, 10 апр 2024
Бо не годиться, коли провідного інженера роблять стрільцем через те, що у нього така військова облікова спеціальність, а фахового зварювальника снайпером, навіть коли він цього хоче, мало чого він хоче.
 
Не треба розбазарювати найцінніше і найменше, що в нас є - людський та інтелектуальний ресурс. Так можна і війну програти.
 
А маємо виграти.
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
deimos deimos 15:43, 10 апр 2024
Воно хоч і проходило цей процес багато разів, але так і не спромоглось... Інтелектуал, блядь...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...