Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 11:49, 7 апр 2024
На тлі міжнародної бездіяльності Путін хоче перетворити Україну на бездиханне згарище
_____
Генсек НАТО Єнс Столтенберг визнав недоліки антипутінської коаліції та НАТО, вказуючи, що Україна може бути змушена піти на деякі компроміси.
 
«Зрештою, саме Україна має вирішити, на які компроміси вона готова піти, ми повинні дати їй змогу бути в тому стані, коли вона справді досягне прийнятного результату за столом переговорів», — сказав він в інтерв'ю BBC.
 
Він наголосив, що цими словами не закликає Україну йти на поступки тепер, і додав, що «справжній мир» буде досягнутий тоді, коли Україна переможе.
_____
На 12 квітня заплановані "великі консультації" які пройдуть між США та росією та між Україною та росією при посередництві США. Вони відбудуться на прохання російської сторони.
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Alexander Oderiy Alexander Oderiy 15:48, 7 апр 2024
В країнах НАТО багато тупих і жадібних людей при владі, що, при існуючому демократично-бюрократичному устрію, веде до провалів у внутрішніх і зовнішніх політиках.
Чому Джонсон затягує з затвердженням бюджету допомоги Україні, Ізраїлю і Тайваню? А тому що його шеф, старий фраєрок Трамп, хоче не дати Байдену використати успіхи ЗСУ, після надання допомоги, для його передвиборної агітації і отримання переваги.
А ще ж ніхто (ні спецслужби, ні журналісти) не розслідував офшорні рахунки, маєтки, яхти ... записані на підставних осіб, у прихільників кремлівської малохольної молі у правлячої еліти США і Європи. А є ще і компромат, який ретельно збирався і збирається всякими кгб/фсб лаптеландії.
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...