Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 10:22, 6 апр 2024
1 квітня в Оболонському районі Києва до журналіста "Слідства.Інфо" Євгенія Шульгата підійшли співробітники ТЦК та намагалися вручити повістку.
 
У розмові військовослужбовці зазначили, що нещодавно Євгенію виповнилося 27 років і він не прийшов до ТЦК оновити дані.
 
Журналіст усе фіксував на камеру, але повістку не взяв. Військові зафіксували відмову й пішли.
 
Журналісти дістали відео з камери спостережень. На ньому видно, що о 21:08 журналіст заходить у торговельний центр.
 
Вже за кілька хвилин до супермаркету заходять двоє співробітників ТЦК. Разом з ними — чоловік у цивільному одязі. Журналісти вважають, що людина у цивільному давала вказівки співробітникам ТЦК.
 
Поки журналіст перебуває у супермаркеті, чоловік у цивільному ходить біля кас, а потім швидко повертається до військових. Активно жестикулює, показуючи військовим у різні боки та залишає торговий центр. Менше ніж за хвилину військові підійшли до журналіста.
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 10:25, 6 апр 2024
Цими днями Євгеній працював над розслідуванням про керівника департаменту кібербезпеки СБУ Іллю Вітюка, яке вийшло 4 квітня. «Заможні жінки та королівська нерухомість генерала СБУ» . «Оскільки я працював над цією історією, то одразу запідозрив, що мене зупинили у супермаркеті саме через неї», — каже Шульгат.
 
Отримане журналістами «Слідства.Інфо» відео з камер спостереження торгового центру «Дрім», де відбулися описані події, допомогло побачити ширшу картину...
 
Журналісти «Слідства.Інфо» ідентифікували представників Соломʼянського ТЦК...
 
Військовослужбовці не погодилися назвати особу, яка вказувала їм, кому саме треба вручити повістку. Ми відправили запит з детальними запитаннями щодо інциденту до Генштабу ЗСУ...
 
Джерела журналістів допомогли зрозуміти, хто саме той чоловік, який керував представниками ТЦК. Нам сказали, що це може бути Олексій Володимирович Біленко — людина, близька до Іллі Вітюка...
 
facepalm
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
dikiybober dikiybober 10:44, 6 апр 2024
звісно свинство. Але чим пан журналіст так принципово відрізняється від звичайного посполитого кріпака. Чому молодика який вчасно не с`їбався в Польшу можна відправляти на мясо а полумяних патріотів ні????
Подобається 3 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
kuznetsov-v kuznetsov-v 11:09, 6 апр 2024
dikiybober (10:44, 6 апр 2024)
чим пан журналіст так принципово відрізняється
Нічим. Але чомусь написали, що він відмовився від повістки - відмову зафіксували, згідно публікації, як відповідь на питання. І пішли, а не "запакували". Підійшли до конкретної особи. Так що я в такому випадку ігнорую достатньо типову поведінку журналіста як пересічного. Але ще більше питаннь виникає щодо високопоставленого СБУ-шника. І цікаво, скільки громадян за останній рік самостійно навідались в ТЦК для уточнення даних? Мабуть дуже мало. І мабуть тому, що на третьому році війни кількість фактів , які показують такі рослідування, не зменшується. Скоріше навпаки.
Подобається 3 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 12:47, 6 апр 2024
Тобто, матеріали розслідування журналіста вас не торкнули..
kuznetsov-v (11:09, 6 апр 2024)
Підійшли до конкретної особи
Після 21:00, в супермаркеті, вибірково, по наводці особи в цивільному. Ганьба на два ваших дома СБУ і на Міністерство оборони. Слідкуємо за реакцією профільних міністрів і Верховного
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 12:50, 6 апр 2024
Взагалі, це велика проблема: дійсно розслідувачі часто чоловіки, достатньо мабуть молоді й здорові, на фронт їх цілком можна відправляти. З іншого боку - вони борються з внутрішнім ворогом, від якого шкоди не набагато менше, ніж від зовнішнього. Як це урегулювати б?
 
Але навіть якщо б щось і придумали, то в таку лазівку хлинуло б маса псевдорозслідувачів - і мабуть нема на то ради...  А без розслідувачів ми ще скоріше скотимось в яму диктатури, і тоді точно програємо кацапам.
Подобається 4 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Alexander Oderiy Alexander Oderiy 13:01, 6 апр 2024
А що, "героїчний" Малюк не знає про богатенького Вітюка? Чи долі?
Подобається 3 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 13:18, 6 апр 2024
Юрій (12:50, 6 апр 2024)
це велика проблема
Це зовсім не проблема, їх одиниці. Проблема в іншому, не треба маніпулювати...
Подобається 3 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 14:19, 6 апр 2024
Новенький (13:18, 6 апр 2024)
Це зовсім не проблема, їх одиниці. Проблема в іншому, не треба маніпулювати...
Їх не одиниці, а мінімум десятки - яка ж тут маніпуляція? Будь-кого, хто піднімає голос на зелену мафію - можуть одразу послати на фронт, та ще як писав Корсун - вдогонку дати майбутньому армійському керівництву вказівку послати їх кудись під вогонь на утилізацію.
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 15:01, 6 апр 2024
Юрій (14:19, 6 апр 2024)
Їх не одиниці, а мінімум десятки - яка ж тут маніпуляція?
Мобілізація велосипедистів журналістів не вирішить проблем в ЗСУ, а ось така мобілізація створить додаткові проблеми і не тільки ЗСУ...
Подобається 3 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
kuznetsov-v kuznetsov-v 15:36, 6 апр 2024
Новенький (12:47, 6 апр 2024)
Тобто, матеріали розслідування журналіста вас не торкнули..
Це мабуть я писати не вмію, або ви читаєте уважно тільки себе.
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 15:58, 6 апр 2024
Alexander (13:01, 6 апр 2024)
Малюк не знає про богатенького Вітюка? Чи долі?
kuznetsov-v (15:36, 6 апр 2024)
Це мабуть я писати не вмію
Чомусь всі обговорюють не розслідування журналіста стосовно посадовця СБУ, а те, що він відмовився від отримання повістки (яку спробували вручити у такий провокаційний спосіб)
Подобається 6 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
kuznetsov-v kuznetsov-v 17:21, 6 апр 2024
Новенький (15:58, 6 апр 2024)
Чомусь всі обговорюють не розслідування журналіста стосовно посадовця СБУ
Каюсь. Обговорювати щось на лінкодромі, де приблизно десяток користувачів - це моветон. Більше не буду, заглядую сюди іноді щоб вкотре себе запитати - навіщо Шрайк його створив? І як цей глухий кут еволюції існує по сьогодні?  Навіщо обговорювати те, що являється асіомою?  Ми прогресуємо тільки в хворобливій уяві чергової антидержавної влади і її вірних виборців - глядачів марафонів.
Подобається 2 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 19:27, 6 апр 2024
kuznetsov-v,  я колись кілька років сидів по кількох темах на ФОРУМАХ - ото класна штука, не порівняти з дебільним фейсбуком! І зручно як: заходиш на форум - є повідомлення з цікавих для тебе тем: зайшов, почитав розумних людей - і нерозумних - , відписався, займаєшся своїми справами; хтось відповів - тобі повідомлення.
 
Оце дійсно ТЕХНОЛОГІЯ. Була Тепер попідростали люди з "кліповим" мисленням, їм подобається серфити по поверхні інформації, не занурюючись...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 20:48, 6 апр 2024
СБУ вивчає інформацію, оприлюднену виданням «Слідство.Інфо» щодо повістки журналісту Шульгату, повідомили нам у службі.
 
У відомстві зазначили, що СБУ, Міноборони та Генштаб проводять відповідну перевірку. Про її результати повідомлять додатково.
 
Там додали, що згідно закону співробітники СБУ не мають повноважень надавати офіційні вказівки чи доручення щодо спілкування працівників ТЦК з журналістами.
Подобається 3 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 22:24, 6 апр 2024
Валерій Прозапас: Коли деякі журналісти (насправді більшість) толерували гопоту, яка "загоняла Пєтю", і бездумно в унісон з каналами Коломойського-Медведчука розгоняли дічь про "война виґодна" і "жмуруку" - то і чути не хотіли про можливі наслідки свого лайнометання та що можна отримати собі взамін, так їм хотілось допомогти своїм замовникам добратись до корита.
 
В результаті об журналістів вже давно витирають ноги, бо суспільство привчили слухати шаманів, екстрасенсів, ротожопих позітівних Подоляка та колективного Арєстовіча ... і от настав час розслідувачам повручати повістки та добре помакати в гівні через єщо болєє лудших болгєров та лідєров мнєній.
 
Мабуть, Шабунін, Біґус та ін. не заслуговують на це свинство, але ж і Порошенко колись не заслуговував на свинство з їхнього боку, що вони ніяк не  знайдуть сил визнати, правда?
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 23:20, 6 апр 2024
"Медіарух" вимагає відкрити кримінальне провадження щодо співробітників СБУ та ТЦК через інцидент із журналістом "Слідство.Інфо".
 
заява "Медіаруху", направлена президенту Володимиру Зеленському, голові СБУ Василеві Малюку, генпрокурору Андрію Костіну(!), міністру оборони Рустему Умєрову та головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському:
"За матеріалами,  опублікованими Громадською організацією "Слідство.Інфо", мною визначено завдання командувачу Сухопутних військ ЗСУ провести службову перевірку.
 
За результатами службової перевірки будуть прийняти відповідні рішення".
Подобається 6 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...