Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 13:20, 22 мар 2024
голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер
є головним радником Генерального секретаря НАТО з військових питань, через якого політичним органам Альянсу надаються рекомендації, що формулюються на основі консенсусу начальників генеральних штабів країн НАТО.
 
Вранці 21 березня посадовці НАТО змушені були перебувати в укритті через масштабну ракетну атаку рф і особисто пересвідчились в ефективності західних систем протиповітряної оборони, переданих Україні.
 
За кілька годин після атаки адмірал Роб Бауер в інтерв’ю кореспонденту АрміяInform похвалив роботу українських сил ППО, розповів, як винищувачі F-16 можуть вплинути на ситуацію на фронті та оцінив операції Сил оборони зі знищення російських кораблів у Чорному морі.
Може це такий собі туман войни, підтримка невизначеності а la Макрон, щоб кацапи рєпу собі чухали - що ж вони там задумали і до чого готові в реальності?
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 13:25, 22 мар 2024
Адмірал Бауер зазначив, що у НАТО зрозуміли зміну безпекової ситуації ще у 2014 році, після російської окупації Криму. З 2019 року країни Альянсу почали повертатися до колективної безпеки: змінили оборонну стратегію, операційне планування, сили, необхідні для виконання всіх цих завдань.
 
"Тепер ми всі розуміємо, що за умов повернення до колективної безпеки час не на нашому боці. Тому що ворог вирішує, коли і де вони вас атакують, і як довго триватиме конфлікт. Україна, на жаль, у цьому переконалася (...)
 
Чи ми готові? Відповідь: Так! Це наше головне завдання – бути готовими. Якщо це трапиться сьогодні, тоді доведеться битися з тим, що ти маєш. Це завжди комбінація готовності на сьогодні і водночас покращення можливостей для майбутнього", – зазначив Роб Бауер.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...