Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
clio clio 09:11, 27 фев 2024
Зебильному поцу очень хочется назад в тёплую ванну..,а Украина..,так лысый ещё на футболке написал и красовался на стадионе...
Подобається 1 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 01:20, 27 фев 2024
Украина может извлечь уроки из оккупации Россией Курильских островов, – профессор унив. Темпл в Токио Джеймс Браун во время форума «26-2-14: Война началась в Крыму»
 
«Российская агрессия против Украины – проблема не только европейской, но и глобальной безопасности. Я апеллирую к четырем островам японского архипелага, которые были оккупированы Россией в 1945 г. После оккупации японской территории 17 тыс. человек были депортированы без разрешения на возвращение. Украинская ситуация более сложная. Но поскольку оккупация территорий Японии длится так много лет, есть некоторые уроки, которые Украина может извлечь».
 
Москва использует политический дискурс, чтобы показать контроль над этими территориями.
 
«Несколько лет назад Путин сказал, что можно выйти из переговоров с Японией с ничьей, если Япония отдаст половину островов. Японский премьер после этого пытался 7 лет поддерживать дружеские отношения с Путиным. Япония преследовала какие-то призрачные перспективы и ничего не получила».
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 23:14, 26 фев 2024
...Зеленський і каже, що "від цього року буде залежати формат закінчення війни". Нині цей формат не відомий. А що виторгує собі Путін — це залежатиме від перебігу бойових дій. Ситуація на полі бою, у свою чергу, залежатиме від низки факторів: західна військова допомога, робота нашої оборонної промисловості, будівництво фортифікаційних споруд, реорганізація армії, мобілізація.
 
Зеленський має різні опції, і яку він вибере — він і сам наразі не знає, це залежатиме від перебігу війни і від перебігу переговорів. Схоже, Зеленський заговорив про "формат закінчення війни" саме для того, щоб почати готувати суспільство до майбутніх торгів.
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
dikiybober dikiybober 22:52, 26 фев 2024
тому що він довбойб. черчіль яким би гадом він не був цілком слушно зауважив що не можна вести переговори з Гітлером після того як він поставив раком британців під Дюнкерком бо такі перемовини тому на в тих умовах нафіг не були потрібні - він і так взяв би там своє - тому було рішення героїчно сйобувати. Перемовини були можливі після несподіваного для всіх успіху під Харковом у вересні 2022 року коли путлєр наклав в штани. А які перемовини можуть бути зараз??? коли росіяни розуміють що час грає на їх користь - щоб там різні унтерменші типу дикого не мичали....
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...