Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Гриць Зубажіленко Гриць Зубажіленко 00:26, 27 фев 2024
deimos (22:19, 26 фев 2024)
Феєрична хуєта!
А так же полнейшее "дерьмо-с"
Подобається 1 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
deimos deimos 22:19, 26 фев 2024
Феєрична хуєта!
Подобається 2 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 20:57, 26 фев 2024
Американські газети переконують нас, що Байден старий.  Якщо він старий (як ми думаємо), він повинен бути слабким; а якщо він слабкий, то ми можемо здатися.  Але Байден не слабкий.  Він не тікає від в'язниці, чи від чогось іншого.  Він не діє зі страху.  Він виконує роботу.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 20:55, 26 фев 2024
Недостатньо сильна, щоб вірити в закон або жити за ним, слабка людина порушує закони, а потім намагається зламати сам закон.  путін хоче померти у своєму ліжку.  І тому незабаром ми матимемо ще одні фальшиві президентські вибори в росії.  Трамп хоче помилувати себе або іншим чином уникнути переслідування за всі злочини, про які він, здається, знає, що скоїв.  Для слабкої людини страх ¬– це все, і для нас страх також повинен стати всім.
 
Республіканська партія стає партією страху, в якій республіканці бояться інших республіканців, бояться своїх виборців і бояться Трампа, а це означає – бояться росії.  Республіканці вступають у ланцюг підпорядкування, який пов'язує їх з Трампом і з путіним, а потім раціоналізують те, що вони зробили.  З цієї позиції фактична співпраця з реальними росіянами більше не здається проблемою, як ми щойно бачили на прикладі спроби імпічменту Байдена за допомогою російської брехні, і, якщо вже на те пішло, у низці подій, що відбувалися протягом десятиліття
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 20:52, 26 фев 2024
Слабка людина вбиває, бо їй бракує енергії діяти і вона споживає енергію інших.  Вона зневажає тих, хто бореться з реальною небезпекою, і хоче, щоб вони зазнали поразки і загинули.
 
Замість того, щоб допомогти Україні, слабкі люди в Конгресі присвятили цілі місяці довгій серії брехні, яка змарнувала енергію та добру волю інших.  
 
Трамп підкоряється путіну і заохочує росію нападати на американських союзників.
 
А путін, у свою чергу, ¬– це суцільний страх.  Він вбиває опонентів, бо боїться, що молоде покоління може бути кращим.  Він нападає на Україну, тому що йому нестерпна думка про демократію в росії.  Ланцюжок підпорядкування, який тягнеться через Джонсона і Трампа до путіна, закінчується у вакуумі.
 
Небезпека полягає в тому, що цей вакуум поглине нашу демократію.  Слабка людина тікає від небезпеки, балотуючись на посаду...
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 20:51, 26 фев 2024
На відміну від Джонсона і Маска, сенатор Джей Д. Венс принаймні був присутній.  Але він був там для демотивації.  Запрошений на зустріч з президентом України Володимиром Зеленським, Венс виправдовувався.  Замість того, щоб подивитися в очі мужній людині, він усамітнився у своєму готельному номері і почав шукати в інтернеті слова "дельфін" і "жінки".
 
Україна могла б перемогти, якби американці допомогли, але наші слабкі чоловіки заблокували зброю.  Маск поширює російську пропаганду.  Венс посилює російську зовнішню політику.  Трамп виконує бажання путіна.  Джонсон місяцями маневрує, щоб заблокувати голосування щодо допомоги Україні.  І ось в українців, які борються за своє життя, закінчуються артилерійські снаряди, і вони змушені відходити з втратами з Авдіївки...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 20:49, 26 фев 2024
Хто такий слабкий чоловік?  Ви впізнаєте його за його курсом.  Слабкий чоловік знає, що Україна ¬– це те, що має значення, тому він їде до Техасу.  Слабкий чоловік у Конгресі купує повсякденний одяг, доручає співробітнику написати промову про кордон і зачитує її слово в слово.  Справжнє вторгнення замінюється удаваним.  Слабкий чоловік пропонує нам боятися фантомів, а не вирішувати проблеми.
 
Спікер Палати представників Майк Джонсон зробив це, як і інші американські законодавці, які шукають виправдання, щоб не допомагати Україні.  Поки я був у Мюнхені, Ілон Маск одягнув ковбойського капелюха і зробив свій крок.  Восени 2022 року, коли Україна могла виграти війну, Маск відрізав українців від Starlink. Замість того, щоб поїхати в Україну і вчитися, він прийняв глибоко помилкове рішення на основі особистого страху.
 
Мюнхенська безпекова конференція – це місце, де люди збираються разом, щоб діяти...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...