Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 13:42, 12 фев 2024
Нашою величезною проблемою було те, що український порядок денний в американських ЗМІ відійшов в останні місяці на другий план. Зменшилась кількість новин і публікацій в ЗМІ, українських прапорів на перших сторінках і на будинках.
 
Якщо про щось не розповідають в телевізорі, то цього не існує.
 
Тому в останні місяці мої американські друзі, волонтери і активісти, неодноразово скаржилися: мовляв, пересічні американці щиро вважають, що війна в Україні вже закінчилася,  і дивуються, коли дізнаються, що це не так.
 
До речі, події в Конгресі навколо допомоги Україні стали можливі теж наслідок цього: ігнорування України перестало негативно впливати на рейтинг американських політиків.
 
І тут топова подія - до малюка прилетів карлсон. Вони "трішечки пошаліли" в ефірі та нагадали всій Америці, що війна триває, що її мета - знищити Україну, що сталося це через слабкість Штатів, і що почало її ось таке цілком униле незрозуміле що...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 13:43, 12 фев 2024
Що цікаво, резонанс від цієї події розпочався задовго до її початку. Тому навіть якщо хтось з американців не переглядав це двогодинне відео (тобто є нормальною людиною), він обов'язково про це дізнається - з величезної кількості новин, дописів в соцмережах, аналітичних розвідок і виступів американських політиків та стендап-коміків.
 
Малюк і карлсон зробили все у найкращий спосіб. Подія продуманв до дрібниць: від кастингу та мізансцени до кульмінації - подарунку годинника, з якого змили українську кров.
 
Будь-який інший сценарій не дав би такого ефекту.
 
Мо-лод-ці.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...