Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 17:07, 1 дек 2023
https://telegraf.com.ua/ukr/blogi-mnenija/2023-12-01/5820507-zelenskiy-vidmovivsya-vid-viboriv-ale-tse-malo-shcho-oznachae
Розмови про вибори/не вибори в Україні під час війни, схоже, вирішили закруглити. Відповідний меморандум, як з’ясувалося, підписали ще першій половині листопада представники всіх фракцій Верховної Ради. Вирішили, що вибори (і президентські, і парламентські) у нас пройдуть лише через шість місяців (як мінімум) після скасування воєнного стану.
 
Імовірність проведення виборів навіть під час війни, звісно, обговорювалася. Але від ідеї відмовилися. Причому не лише через об’єктивні складнощі проведення в таких умовах.
Справа ще ось у чому.
 
Одне – проводити вибори, бувши повністю впевненим у позитивному для себе результаті. І зовсім інше – коли такої впевненості нема.
 
А Банкова впевненості явно не має. І це показує ситуація із головкомом Залужним, на якого у листопаді велася посилена інформаційна атака...
.
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 17:28, 1 дек 2023
Тобто мало того, що ти в будь-якому разі втрачаєш репутаційно, проводячи вибори в умовах воєнного стану, в дуже умовних правових реаліях. Так ще є ймовірність, що ти ці вибори не виграєш. Або виграєш так, що це буде, м’яко кажучи, сумнівно.
 
Враховуючи весь цей набір факторів, у Зеленського ухвалили рішення відмовитися від виборів.
Втім, усі ці заяви та меморандуми мало що означають.
...
Існує безліч варіантів розвитку подій. Наприклад, розпочнуться переговори, відбудеться "заморозка". І що тоді? З 2014-го, коли у нас, за фактом, розпочалася війна, було двічі проведено і парламентські вибори, і президентські. Знайшли спосіб.
 
У стадії незавершених конфліктів знаходяться Японія та Росія (суперечка за острови), Кореї. І нічого. Живуть якось. Проводять вибори.
 
Тут питання – хто першим упреться у стіну. Україна чи росія. Хто першим зрозуміє, що подальших військових успіхів у найближчому майбутньому не буде...
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
dikiybober dikiybober 18:31, 1 дек 2023
це означає що цей склад верховної ради може продовжувати військовий стан до безконечності. І зберігати свої годівниці. Без різниці сн, єс, опзж - всі вони думають тільки про бабки
Подобається 1 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Гриць Зубажіленко Гриць Зубажіленко 18:53, 1 дек 2023
dikiybober (18:31, 1 дек 2023)
це означає що цей склад верховної ради може продовжувати військовий стан до безконечності
Вот казалось бы, обычный дегенерат, а таки додумалось
Подобається 1 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...