Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Anton Blagov Anton Blagov 13:57, 1 дек 2023
"Україні треба перейти в оборону і повністю переформатувати фронт" - генерал Муженко
это нужно было делать в 15 году после подписания позорного договорняка "минск2"...сейчас это не имеет никакого смысла - вся страна в подземелья не переберется, а неисчерпаемые запасы боеприпасов для артиллерии, бомбы и ракеты от стран "оси зла" бетонные сооружения будут превращать в груды мусора...
 
Подобається 2 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 13:39, 1 дек 2023
З першими вибухами від російських ракет, рано-вранці 24 лютого 2022 року колишній головком Збройних сил Віктор Муженко їхав по охопленому хаосом Києву до нинішнього головкома Валерія Залужного в секретний пункт управління. В бункері військового командування кипіла робота - військові генерали працювали над картами та планували оборонні операції на різних напрямках, де наступали росіяни.
 
Генерал Муженко швидко включився в роботу, а генерал Залужний того ж дня опублікував в соцмережах спільну світлину, яку підписав так: "Вдячний за підтримку і безцінний досвід своєму попереднику генералу армії Віктору Муженку".
 
Але через два місяці війни Муженка попросять піти. Залужний сказав, що так хоче президент Володимир Зеленський. Конкретні причини він не пояснив.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...