Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Сторінки: 1 2
clio clio 12:54, 1 дек 2023
Це той муділо-прихільник корабельних сосен?Можна зрозуміти-цеж не Арахамія до Стамбулу...
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Микола Демидович Микола Демидович 12:53, 1 дек 2023
zozoolia, У таких питання нічого особливого не відслідковується. Питання було роглянуто 26, а до 29 багато змінилося у ВР.
 
І чому ТАК довго збиралися у відрядження. Я практикувався також у різних відрядженнях і не памятаю, щоб мені давали доручення за тиждень. і коли дається доручення сьтогодні, то вже повинен його завтра виконувати. А часто було і сьогодні на сьогодні.
 
Скільки такого було, що мене із поля забирали і тільки давали півгодини, щоб переодягнутися.
 
Колись голова обласної ради приїхав із Гродно і попередив мого директора, щоб я ЗАВТРА о 6-00 був готовим виїхати до Бреста його машиною, де мене вже будуть чекати із Гродно, щоб прибути туди.
 
А то тиждень на роздуми і підготовку, актуальність проблем зникає для вирішення такими темпами
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
zozoolia zozoolia 12:45, 1 дек 2023
Стефанчук підписав, Корнієнко скасував.

 
Подобається 6 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Микола Демидович Микола Демидович 12:33, 1 дек 2023
Новенький,  Прикордонники пояснили, що відрядження ВР України, підписане спікером, було скасоване у ВР. А без дійсного відрядження діють інші постанови.
 
Але погано, що в справах ЩОСЬ скасовують і не узгоджують із тими, кого стосується. Могли ж попередити. Але не виключено, що спланували один сценарій для ПОКАЗУ чавото. Ось і обговорюють чергову сенсацію одноденку.
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
clio clio 12:32, 1 дек 2023
Вже і памперси скінчились,догрався козел,будеш сцяти Бубочці в штани,тому як с гуся-сцяти і сцяти-тільки щоб Порох нікуди не іхав!
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 10:57, 1 дек 2023
"Знову театр абсурду на кордоні. Маю підписане відрядження головою Верховної Ради, але прикордонники мене не пропустили. Я далекий від думки, що прикордонники діяли за власної ініціативи. Кожен може сам здогадатися, хто ж скасував документ, підписаний спікером парламенту".
 
У Польщі та США у нього були заплановані десятки зустрічей. З поляками він мав говорити про зняття блокади наших перевізників на кордоні, а з американцями — про забезпечення фінансування воєнної допомоги.
 
"Ситуація надзвичайно складна. Тому акцент в програмі — на проблемних республіканцях. Зірвано мою зустріч з новим спікером палати представників Джонсоном", - підкреслив Порошенко.
 
Порошенко переконаний, що рішення не випускати його за кордон, це "не дрібне шкідництво, а антиукраїнська диверсія". "Це не просто перешкоджання дипломатичній роботі всієї моєї команди. А, на жаль, удар по обороноздатності України", - вважає п’ятий президент України.
Сцить Борісич боригу!
Подобається 6 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Сторінки: 1 2
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...