Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Сторінки: 1 2
Santa Santa 08:42, 18 сен 2023
ЄС також заохочуватиме переселення мігрантів із Лампедузи в інші держави-члени.
Шо, опять?
Ніхєра євробюрократи не можуть зрозуміти! Або не бажають!facepalm
Африканців ні разу не лякає проживання в наметових містечках! У себе в бантустанах вони майже так само й жили! Туалет? Душ? Кондиціонер? А тут ще й годують на шару і теплими речами забезпечать. Бінго! Переміщення мігрантів в інші держави ЄС, схоже на пересадження ракових пухлин в інші органи організму - може якось...щось...колись. А буде - ніяк, ніколи, ніде!
Є мігранти з Африки, зі  Сходу, що приїжджають законним шляхом, мають відповідні папери, відповідають певним вимогам, виконують певні процедури й приписи... Контрольований процес! Теж не без складнощів, але хоч якось. А є навала невідомо кого і що, котра у себе жити не може, умови не задовольняють, змінити їх не можуть, або не бажають, бо кваліфікація треба, працювати треба руками, а не тім, чим дітей роблять, вони в ЄС іншими стануть?
Ага! Чекайте facepalm
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 07:57, 18 сен 2023
президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн під час візиту на італійський острів Лампедуза оголосила про десятикроковий план урегулювання міграційної кризи.
 
План Єврокомісії полягає насамперед у посиленні співпраці Італії та агентств Євросоюзу з питань притулку і захисту кордонів для прийняття, реєстрації та розселення прибулих мігрантів. ЄС також заохочуватиме переселення мігрантів із Лампедузи в інші держави-члени.
 
Перед цим Джорджія Мелоні  пообіцяла вжити "надзвичайних заходів" для боротьби з напливом мігрантів, в тому числі знову закликати до морської блокади Північної Африки.
 
На Лапмедузі наразі фіксують загострення ситуаціїї з мігрантами. Влада острова попросила про допомогу Рим і Брюссель після прибуття тисяч мігрантів.
 
Лампедуза розташована за 140-280 кілометрів від узбережжя Африки, що перетворило його на популярний пункт призначення для мігрантів, що вирушають до Європи через Середземне море...
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Сторінки: 1 2
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...