Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
dikiybober dikiybober 22:32, 30 май 2023
з особитого досвіду скажу що принаймні в 2014 році головним критерієм для просування по службі було вміння несвоїм голосом ревіти на підлеглих(з приводу чи без) "вміння" зігнути в бараній рог людей - служебне рвєніє у виконанні самих абсурдних наказів вищестоящого начальства і абсолютне наплювання на життя особвого складу. Можу сказати що судячи з усього все тільки "покращилось". Так пане новенький - ану оближіть наших "главковерхів" як ви це вмієте
Подобається 2 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 21:36, 30 май 2023
Це Віталій Карвацький. Він 29 травня опублікував у Тwitter відео з автомобілем, який горить. За словами Карвацього, автомобіль, який раніше передали підрозділу волонтери, навмисне підірівав гранатою командир батальйону Андрій Селехман. Цим автомобілем військові їздили у Лиман по бензин для генераторів.
 
Віталій Карвацький стверджує, що військовим, які повернулися з позицій, заборонено будь-куди виїжджати й лише один військовослужбовець людина з підрозділу двічі на тиждень має дозвіл на пересування.
 
Щойно говорив із ним.
 
Викликали до комбата, там було ВСП. Він не є свідком.
 
РВП були свідками, але хлопці відмовляються від своіх свідчень. Контррозвідка перевірила іх телефони і там встановили що комбат все ж таки підірвав.
 
Зараз командир бригади на словах виступили за те що Віталій правий. Чи будуть наслідки і розслідування - під питанням...
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...