Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 16:34, 22 апр 2023
На штурм міста Вознесенськ Миколаївської області кинули 58-ю армію Росії та 49-ту армію РФ. А також проривалися з'єднання з так званих «ЛДНР» і 126-а бригада берегової оборони Чорноморського флоту РФ з Криму.
 
Від Вознесенська і до контрольованого Росією Придністров'я по прямій 135 кілометрів. Такими темпами, як йшли колони російської техніки по півдню України, до Тирасполя армія РФ дійшла б за два дні і возз'єдналася там із 14-ою армією РФ, розповідають військові. І Україна була б повністю відрізана від Чорного моря.
 
У Вознесенську відсіч окупантам дали 28-а та 80-та бригади ЗСУ, а також підрозділи тероборони. Як вдалося зупинити російський наступ? Запеклі бої за Вознесенськ, який фактично врятував Миколаїв від оточення, та роль села Баштанка у великій війні Росії проти України – в матеріалі Крим.Реалії
Подобається 5 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Євген Сичук Євген Сичук 17:05, 22 апр 2023
a Boлга впадає в Каспійське море
Подобається 3 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Дюма Дюма 18:28, 22 апр 2023

У планах Володимира Путіна було окупувати весь південь України, аж до Придністров'я.
Судячи зі сторінки в Вікіпедії, де про Бузько-Інгульську визвольну операцію ні слова, ні півслова (навіть в цитатах найцитованіших полководців Подоляка з Арестовичем), хоча орки в цій битві були представлені тільки їздячою технікою в кількості 3500+ (а ще скільки літаючою ! ),  окупувати південь України було в планах не тільки Володимира Путіна.
Новенькому - дяка . Тільки Баштанка - не село, а райцентр )
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 19:28, 22 апр 2023
Дюма (18:28, 22 апр 2023)
Баштанка - не село, а райцентр
ПГТ?
Засноване село на початку XIX ст. переселенцями — переважно державними селянами та козаками з Полтавщини та Чернігівщини. Пізніше тут осідало чимало селян, які втекли з кріпацтва. Походження назви населеного пункту пов'язують із першими поселенцями, серед яких більшість була буцімто з Полтавщини
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Дюма Дюма 20:31, 22 апр 2023
Новенький (19:28, 22 апр 2023)
ПГТ?
ПГТ було коли мене ще в місцевому райкомі в комсомол приймали. А зараз в цьому населенному пункті є місьководоканал для прийому жалоб ,а під час бойових дій - подяк) і мер для прийому гостей (а прибували на фотосесії з приводу відгону орків аж до Снігурівки такі зірки як Юра Бутусов, Льоша Гончаренко, Слава Вакарчук, то це вже, погодьтеся, місто.  
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...