Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 12:11, 4 май 2021
Давайте подивимося на наше керівництво. Хто буде поважати країну, яка постійно каже, по-перше, що "ми жертви агресії – рятуйте нас", по-друге, що "ми банкрути – рятуйте нас, бо інакше у нас закінчаться гроші", а по-третє – "ми не здатні провести правосуддя – накладіть санкції на всіх тих, кого ми не здатні в себе засудити".
 
Наше політичне керівництво поводить себе як маленькі діти в темній кімнаті, які голосно кричать і плачуть "рятуйте, допоможіть".
 
Про яку повагу взагалі може бути мова? Звичайно, що такі люди не можуть користуватися авторитетом на світовій арені, бо на них не можна спиратися, вони слабкі. Вони самі це чесно всім розповідають.
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 16:18, 4 май 2021
После того, как Бутусов приложил максимум усилий с помощью своего "Цензора", чтобы утопить Порошенко, я считаю его чем-то вроде Серлеща. На "Цензор" тогда было просто страшно зайти. На всех ветках совершенно маразматические комменты сорвавшихся с цепи типа сторонников Зеленского. И время от времени "военные рекомендации" самого Бутусова, о которых он сейчас почему-то не торопится распространяться! Типа, например, необходимости взять высоту Саур-Могилу, к чему Бутусов призывал буквально с пеной у рта. Тогда ее взяли. Не знаю, помнит ли кто, ЧЕМ это закончилось?? Может быть, подобная рекомендация была бы еще уместна в первую мировую. Возможно еще во вторую мировую, по крайней мере вначале. Теперь же наши бойцы были просто расплющены на этой высоте тяжелой артиллерией, причем с территории России! Но это не мешает Бутусову по-прежнему пыжиться и надувать щеки.
Подобається 5 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Іван Сірий Іван Сірий 16:37, 4 май 2021
sobaka_d (16:18, 4 май 2021)
Тогда ее взяли
Її брали кілька раз..і втрати були виправдані..
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Іван Сірий Іван Сірий 16:40, 4 май 2021
Що,звичайно,ніяк не виправдовує Бутусова..
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
clio clio 19:59, 4 май 2021
Да,дети..,из специнтерната для умственно отсталых...
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...