Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Сторінки: 1 2 3
Gine Kosiv Gine Kosiv 15:02, 17 окт 2018
забудь о прошлом, учи новые законы
 
Подобається 6 Не подобається 7
Відповісти | Цитувати виділене
Gine Kosiv Gine Kosiv 15:21, 17 окт 2018
на, чучело, прозревай
Если потребитель имеет задолженность за жилищно-коммунальные услуги и отказывается платить ее в добровольном порядке или заключить договор реструктуризации, то такая задолженность взыскивается в судебном порядке. При этом судебный процесс проходит в «упрощенном» порядке (ст. 95 Гражданского процессуального кодекса) путем выдачи судебного приказа, без вызова должника.
Кроме того, в соответствии с частью 2 статьи 625 Гражданского кодекса Украины, кредитор имеет право требовать уплату задолженности с учетом индекса инфляции за все время просрочки, а также 3% годовых от суммы долга.
Неисполнение должником требований судебного приказа может привести к аресту движимого и недвижимого имущества с последующей их реализацией (ст. 56 Закона Украины «Об исполнительном производстве») или при наличии умысла должника — к открытию уголовного производства по статье 382 Уголовного кодекса Украины — «невыполнение судебного решения».https://www.lawportal.com.ua/rassrochka-komm
Подобається 6 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 16:16, 17 окт 2018
ланецкий (14:18, 17 окт 2018)
Но если тебе нравится - пойди возьми справку. Заодно и об отсутствии судимости, банковских счетов в офшорных зонах и от ветеринара.
Ланецький, ти ще упорствуєш? Бачиш, ти ображаєшся, що тебе тут учать простих життєвих ситуацій, яких ти не розумієш. Так про що з такими говорити про інші більш важкі питання.
 
А тут, що може бути простішого у розумінні. І ВСІ це розуміють, але знаходяться ще ланецькі із тузіками. Хіба, можливо, вони живуть у гуртожитку, завезені організовано тут пакостити.
 
Адже кожен із нормальним світосприйняттям, коли йде змінювати РЕЄСТРАЦІЮ по місцю проживання несе із паспортом і будинкову книжку. службова особа робить відмітку у паспорті "ПРО ВИБУТТЯ" і таку відмітку - у будинковій книзі. Що заважає відразу взяти ДОВІДКУ ПРО СКЛАД СІМ'Ї, яка залишається.
 
А такі довідки треба поновлювати при зміні складу там, де йде облік за ДУШАМИ реєстрації. Тобто вода (без лічильника), газ (без лічильника). вивіз сміття.
Подобається 6 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 16:18, 17 окт 2018
Ланецький, така ж картина і при РЕЄСТРАЦІЇ. Ти береш паспорт та будинкову книжку і йдеш у сільраду. Там роблять відмітку про реєстрацію в паспорті та буд. книжці.
 
До речі, якщо ти військовозобов'язаний, то перед тим як зніматись із обліку в квартирі, треба знятись у військоматі. інакше тебе на знімуть із реєстрації.
Подобається 6 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Ruan Tool Ruan Tool 17:24, 17 окт 2018
Добродий5, Gine Kosiv! Что вы пытаетесь доказать этому долбоебу Ланецкому? Пошлите его нах... большими буквами. Этот Юлькин сосок и Петькин сосун по другому не понимает.
Подобається 6 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 19:09, 17 окт 2018
dobryj5,  с 4 апреля 2016 года процедура регистрации изменилась. Изменить регистрацию можно в любом ЦНАПе или в сельсовете. Обе операции происходят одновременно в общенациональном регистре, который доступен ГФСУ, партиям и всем желающим нотариусам, КП "Водоканал" , ЖЭКам и т.д. Для этого нужно заключить договор с ЦНАПом и платить ему небольшие денюжки.
Т.е. получить справку все они в состоянии, а если экономят деньги - то пусть идут нахуй.
Поэтому моя мама за справкой не пошоа, но подписала "телегу". ЖЭК прозрел!

 
Вот, блядь, не успеешь прописаться, а тебе уже из местной налоговой "напоминают", а ЖЭКу - справку неси.
Вот бы налоговая так работала - справку от меня ждала.
Подобається 2 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Тарас Левченко Тарас Левченко 19:16, 17 окт 2018
dobryj5,  
Вы пытаетесь достучаться  в бошку порохобота ???
https://oko.cn.ua/blackzone/polit-imho/ob-vyborah/?action-rcl=register
 
Подобається 6 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 19:26, 17 окт 2018
ланецкий (19:09, 17 окт 2018)
 процедура регистрации изменилась.
Ланецький, ти і ще не усвідомив таких простих істин. Я тобі із свого особистого досвіду розповім, як школяру "непутьовому".
В мене був прописаний племінник дружини, але не жив. Я як пенсіонер із своєю сім'єю маю право на житлову субсидію на компослуги за нашими доходами та відповідно законодавства. Ще в ті роки у декларації МОЖНА було поставити у списку зареєстрованих осіб "не проживає" і додати до цього АКТ із підписами сусідів і проходило.
Тепер такий порядок змінили. щоб не мати клопоту ми домовились, що він випишеться. Мені із його документами та моєю буд. книгою не оформили. Треба особисто. Він приїхав (живе далеко), знявся із військового обліку і виписався із адреси.
Це міг він оформити через юр.кампанії. Вартість біля 2000 грн. Подати їм документи, підписати доручення і вони все роблять.
при подачі заяви і декларації в мене запросили ще довідку про склад сім'ї. Казав, що незаконно.Додав
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 19:50, 17 окт 2018
dobryj5 (19:26, 17 окт 2018)
при подачі заяви і декларації в мене запросили ще довідку про склад сім'ї. Казав, що незаконно.Додав

У мамы не требовали. Сами получили довидку из реестра.
Только с ЖЭКом вышла заминка, но въебали их и они попустились.
Подобається 1 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 19:52, 17 окт 2018
dobryj5 (19:26, 17 окт 2018)
Додав
Ланецький, я тобі ще деталі нашої реальності розповім. Отже, подаю заяву і декларацію. Просять ще довідку про склад сім'ї. кажу, що незаконно. Вона сміється і повертає документи мої. Що робити? їду в с.Раду беру довідку і везу. Прийняли.
 
Але там я побачив картинку. Подає документи жінка переді мною. В неї у декларації під іншим прізвищем записана пенсіонерка. Питають, хто така? відповідає - мати, в мене вже живе більше 20 років. Питання - замужем? Була. Чоловік бувший виїхав невідомо де тепер.
Повертають документи (заяву і декларацію). щоб заповнити дані колишнього чоловіка. Ще й записали: Прізвище, І.П., номер паспорта, податковий код або довідку із суду про розлучення. Жінка відкрила очі і дивиться ... . Вітчим, більше 20 років... де він тепер..., ніколи не цікавились його життям.
 
ЩО РОБИТИ ЛЮДЯМ, ЛанЄцков? А ти тут розповідаєш про заяву написану від руки.
Все, нехай щастить (російською тобі зрозуміло буде?)
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 20:11, 17 окт 2018
dobryj5 (19:52, 17 окт 2018)
А ти тут розповідаєш про заяву написану від руки.
Ты, щетавод, так и не понял до сих пор разницы между самодеятельными конторами, хоть приватными, хоть  коммунальными и органами власти.
Служащий - он под НАБУ, САП и прочими антикоррупционерами. Ему лично безопасней недодать тебе, чем передать. В первом случае его пожурят (максимум), а во втором - в коррупции обвинят (минимум).
Незаконное назначение субсидии это яркий признак состава преступления КОРРУПЦИЯ.
Поэтому каждую копейку из бюджета ты должен обосновать. Мало того, убедить службовця, что тут подлога нет и он ничем не рискует выделяя на тебя народные денюжки.
 
ЖЭК - контора хозяйственная и самоокупаемая. Хуй что контроллеру или мастеру сделаешь, если он чуток клиента попустит. Ну извинится. С него даже ущерб хуй взыщешь. Он же не матответственный за доходы.
Опять же. ЖЭКу платишь ты. Ты покупатель, а субсидию платит Государство. Т.е. ты - продавец.
А клиент всегда прав!
:14
Подобається 3 Не подобається 7
Відповісти | Цитувати виділене
Van Kane Van Kane 20:42, 17 окт 2018
порохоотсосы засрали один ресурс - перебрались на другой.
Мабуть хозяин ресурсов недостаточно лоялен к Педру Томосонесущему - решили оба ресурса отправить в морг
И поделом - будет знать как пригревать на грудях рыгошоколадное кубло
Подобається 7 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
zozoolia zozoolia 22:50, 17 окт 2018
Van Kane,  срать, сосать... ты из какой подворотни, лишенец?
Подобається 3 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Сторінки: 1 2 3
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...