Продолжение темы о безответственности и соответственно – безнаказанности зеленой власти, события обеспечили самостоятельно. Во-первых, сегодня была поражена ТЭС в Украинке и разрушения там критические. Не знаю, насколько местные жители смогли рассмотреть, но по их словам, накануне оттуда были выведены подразделения ПВО. Если это так, то это – диверсия, но совершена она кем-то из зеленых зарослей, поскольку дать такую команду мог только высокопоставленный деятель, фамилию которого хотелось бы узнать из сообщений на страничке СБУ.

Следующий момент, который уже не кричит, а орет – за энергетику у нас отвечают соответствующий министр и некто Найем, который «обеспечивает защиту объектов энергетики». Насколько известно, и один, и второй – остаются на своих местах и до сих пор не уволены и не поясняют следователям, как так они все обеспечивали, что даже в зоне работы столичной ПВО Трипольская ТЭС практически выведена из строя? Наверное, это особенно интересно жителям самой Украинки и соседнего Обухова, которые практически полным составом проголосовали за зеленую власть. Если вы их выбрали, то хоть спросите за все это? А мы еще раз подчеркнем, что при зеленой власти сама формулировка «ответственный за» – теряет всякий смысл.

31 марта я написал финальную статью о легитимности янетряпки, но поскольку он остается на своем посту на неизвестно какой срок, то просто напомню о том, что он исполняет ряд обязанностей, в рамках своих полномочий, а значит – отвечает за эти направления деятельности. В связи с этим, просто напомню несколько моментов из раздела V основного закона:

Ст. 102 Президент України є гарантом державного суверенітету, територіальної цілісності України, додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина…

Ст. 106 Президент України:

1)  забезпечує державну незалежність, національну безпеку і правонаступництво держави;

3) представляє державу в міжнародних відносинах, здійснює керівництво зовнішньополітичною діяльністю держави, веде переговори та укладає міжнародні договори України…

Таким образом, именно он наделен полномочиями и отвечает за вопросы обороноспособности страны, а также за международные отношения. Понятно, что есть профильные министры, которые занимаются теми же вопросами, но в отличие от остального состава Кабмина, формально отвечающего пере Верховной Радой, эти два предоставляют президенту инструменты, которыми он осуществляет свои конституционные полномочия. А это значит, что оба направления – его персональная ответственность.

А теперь смотрим на то, что сейчас происходит. В вопросах обороноспособности он уже наделал такого, что  хоть топор вешай. И что касается ПВО, то за свои пять лет правления он не смог наладить производство отечественных систем, позволяющих прикрывать небо и очевидно, что завалил работу с нашими партнерами, которые могут подарить или продать нам такие системы. Насколько известно, правительство до сих пор не заказало ни единой системы ПВО по контракту купли-продажи. 

(Окончание следует)

19 коментар до “Об ответственности и парламентаризме (Часть 1)”
  1. ***
    Не знаю, насколько местные жители смогли рассмотреть, но по их словам, накануне оттуда были выведены подразделения ПВО.
    ***

    …….
    …………..
    Шановна редакція, дуже прошу вас, скажіть що це помилкова інормація. Будь ласка, скажіть що це хтось вигадав, що такого не було, що такого не могло бути.

    1. Их вывели по требованию негодяев-американцев, поскольку работа ПВО может обрушить мировые финансовые рынки. Вот и помощница Ллойда Остина об этом заявляла. Точно-точно.

      1. Так, звичайно-звичайно. Можлива підлість одних ворогів має виправдовувати підлість начебто союзників, саме так все й має бути.
        Гаразд, йдемо далі:
        ***
        As I said weeks ago (and almost no one believed me): Ukraine ran out of Patriot and Iris-T missiles. Also, most other stocks of air defense means are depleted or destroyed.
        This, while we have hundreds of systems and thousands of missiles in our depots. No words. Just anger.
        ***
        https://twitter.com/JulianRoepcke/status/1778375904281989527
        Що, якщо системи, котрі там були, відвели бо їм не було чим збивати і відвели щоб не втратити ще й установки? Якщо наступну атаку столиця вже не зможе відбити?
        Продовжуйте відбілювати США і поливати лайном українців. У вас с кожним дописом все краще виходить.

        1. Вот я и говорю, американцы негодяи, немцы продались путину за газ, поляки не хотят воевать из-за пролетевшей ракеты, австралийцы предлагают какой-то металлолом, зато себе о
          оставили F35, вместо того чтобы подарить их нам, кстати тоже самое касается голландцев и датчан. Эти с позволения сказать «союзники» обвиняют найвеличнiшого лидера современности и недовольны назначению лучшего полководца всех времен и народов Сырского и требуют отставки эффективнейшего менеджера Ермака. Какие негодяи у нас в союзниках! Надо было выбирать других союзников, московию например, или Китай. Иран бы нам поставил все что нужно без разговоров.
          Но ничего, Украина победит, уже через месяц. На май назначены шашлыки, Наш Президент не даст соврать. Во всех биолабораториях Украины уже выращены комары с искусственным интеллектом размером с самолет, сейчас их откармливают динамитом, как накормят, так сразу путину конец. Ура товарищи!

        2. Высказывание Остина мы уже по полочках разобрали, но ежики продолжали есть кактус.
          Продолжайте и дальше черпать информацию со всяких помоек типа телемарафона, там точно не соврут.

          1. Ну звісно, звісно. Це не Остін, це якийсь Морган Фрімен або взагалі Вілл Сміт, і він зовсім не говорить про ризики ударів для світових ринків
            https://www.youtube.com/watch?v=FPD1cV-1hpo&t=390s
            Дивіться телемарафон далі, ви ж певно любите з ним порівнювати.
            PS. я не дивився “телемарафон” жодного разу з початку війни. Не голосував за Зеленського. І перед першим, і перед другим туром намагався хоча б якось пояснити оточуючим, які підтримували цю особу, що це може стати загибеллю для країни. Певно, не вдалося. Думав, що після першого туру буде “пожартували і досить” і люди схаменуться. Виявилось, що це серйозно. У січні 2020 року виявилось, що ця пошесть надзвичайно заразна і за океаном ледве втримались.
            І звісно, це не у американців лежить тисяча атакамсів на складах під списання. І так, найбільша загроза балістичних ракет певно від Мексики або Куби. тому американцям зараз як нікому потрібні Патріоти. І звісно ж, основний літак у американців F-16, його було виготовлено у кількості якихось нікчемних 4 тисяч одиниць, тому передати Україні аж ніяк не можна. От якщо згниють там в ангарах, це діло. А не передавати цим “тупим хахлам”. США ж їм нічого не винна, самі дурні віддали третій ядерний арсенал у світі. І взагалі, тут друзья из-за океана пропонують аміачні добрива за хорошою ціною, ще й перепродати можна. А ще ж алюміній та титан для літаків. Ой, мало не забули, тут тексас інструменту, аналог мікро девайс та іншим треба ж кудись контроллери продавати. Тут покупець гарну ціну пропонує, йому для якихось планерів, як жеж він їх називав щось таке як Сашко арабською чи якось так і ще щось там з цифрами 101 чи що, нам без різниці, аби виторг був. Словом відчепіться, а то накручуєте нам тут цінник на АЗС фермеру Джону замість тихо здохнути.

          2. Сразу видно высоквалифицированного ольгинского профессионала. Притащить на общее обозрение инфопомойку и на аргументированный ответ что нужно потреблять качественные источники информации обвинить собеседника, что это он прочитвал принесенную вами же инфопомойку.
            Но я с вами уже согласился – союзники у нас плохие, нужно избавляться от них.

          3. Для Читатель :
            Справа в тому, що в Україні є керівництво, яке є ворогами України. Це керівництво з’явилося не без допомоги (діями, або бездіяльністю) громадян України. То ж і “вирішувати питання” з цими зеленими потворами доведеться самим українцям.

          4. 2Вадим:

            я це розумію. Але зрозумійте також. Намагаюсь донести думку, що підлість одних не можна виправдовувати підлістю других (і навпаки). Ви згадайте ще до “зе”, як Порошенко гасав скрізь і обивав пороги з приводу НАТО і як його фактично просто посилали димпломатичним способом – і це при реформах армії, при тому, що реально почали оживати військові підрозділи і почав потроху підніматись з мертвих ВПК. Нагадати, як він ледве випросив Жавеліни? Як він гасав два місяці перед війною і ледве-ледве зумів роздобути трохи стінгерів і ще де чого.
            Отримання кількох хімарсів – це якесь диво. Щоб отримати дві батареї Патріотів Україні потрібно було пережити блекаут і страшну кількість обстрілів міст.
            А ця дика вимога не бити по території росії від самого початку повномасштабного вторгнення? Гаразд, почали використовувати власні розробки і ось, отримали.
            Союзники не розуміють, що за всим цим спостерігають як на болотах, так і в інших лепрозоріях. І будь-яка слабкість заходу стає сигналом для них “МОЖНА!”. Сьогодні болотна лиса голівка статевого органу в помийці під назвою оон погрожувала, що “очень скоро єдінствєнной тємой пєрєговоров будєт безоговорочная капитуляция києвского режима. Готовьтесь”. Коли отримували по пиці – такої риторики не було. Ще два-три місяці назад такої риторики не було. Бачать, як США ставиться до союзників і роблять висновки. Ті ж самі висновки Кім робить стосовно своїх планів щодо Південної Кореї, Китай щодо Тайваню. Європа вже починає сумніватись у США як у союзниках. Якщо невелика (!) купка осіб здатна повністю навернути систему, попри всі обіцяні механізми застереження щодо диктатури, які, здавалось, є в США – що від них чекати далі?. Вірити, що там все налагодиться? Хотілося б. От тільки поки що підстав небагато.

    2. Нажаль, ні. Щось у цій трагедії дуже смердить! Чув не від місцевих мешканців, а від причетних до “розбору польотів”…

    3. Це реальність. Закономірний наслідок результатів виборів 2019.

  2. Криваві наслідки та Руїну, від Зеленського з оточенням з 2019 р., як для Українців, так і для Національних інтересів України, бачить все населення Украіїни та Західні Партнери!! Час Конституційного Зеленського, скінчився, але Оманський сценарій, він ще не завершив…. Каналізація ще гадить, з Банкової….

  3. По 94-му округу (Обухов, Украинка в том числе) за Порошенко было подано 29462 голоса, а за зелёную тварь 69298.
    По имеющимся у меня слухам, ПВО от станции отвели по указанию верхнего военного руководства. Вот я и думаю – критиковать военных (Сырского, например) по-прежнему не комильфо или уже можно?

  4. “Ще два-три місяці назад такої риторики не було.”
    Це до коментатора “Читатель”, який дуже активно себе позиціонує, як “Пісатель”.

    А що ж змінилося за ці два-три місяці? Ніяк не згадаєте?
    Так я нагадаю, що московитські “кроти” за допомогою президентського статусу московитської маріонетки в першому кріслі України ПОВНІСТЮ УСУНУЛИ ВІД КЕРІВНИЦТВА ЗСУ НАЙБІЛЬШ ЕФЕКТИВНИХ ГЕНЕРАЛІВ.
    А то всі дружно заспівали: “Союзники винуваті”.

  5. Отже у редакціїї така політика? Ви вилучаєте мій дрпис із запереченням до товариша Andriy, в якому я прямо дорікнув його, що за його словами вже і відео Стерненка інформаційна помийка?
    Але залишаєте його допис, де він стверждує це?
    Для розуміння: тобто для вас відео Стерненка також “інформаційна помийка”?

    1. Да что вы с тем стерненком? Дело не в нём, а в том, что там обсуждаемые цитаты остина и пр. в форме видео.

  6. Читатель :
    11th Квітень 2024 о 22:48

    PS. я не дивився “телемарафон” жодного разу з початку війни. Не голосував за Зеленського. І перед першим, і перед другим туром намагався хоча б якось пояснити оточуючим, які підтримували цю особу, що це може стати загибеллю для країни. Певно, не вдалося. Думав, що після першого туру буде “пожартували і досить” і люди схаменуться. Виявилось, що це серйозно. У січні 2020 року виявилось, що ця пошесть надзвичайно заразна і за океаном ледве втримались.
    І̲ ̲з̲в̲і̲с̲н̲о̲,̲ ̲ц̲е̲ ̲н̲е̲ ̲у̲ ̲а̲м̲е̲р̲и̲к̲а̲н̲ц̲і̲в̲ ̲л̲е̲ж̲и̲т̲ь̲ ̲т̲и̲с̲я̲ч̲а̲ ̲а̲т̲а̲к̲а̲м̲с̲і̲в̲ ̲н̲а̲ ̲с̲к̲л̲а̲д̲а̲х̲ ̲п̲і̲д̲ ̲с̲п̲и̲с̲а̲н̲н̲я̲.̲ ̲
    ==========
    а в банку лежать мільйони під списання.
    й що далі?
    вам їх дати за дурно?
    для початку спробуйте зробити той мільйон а не клянчити коли розтринькати свої.
    PS
    кінчайте з пропагандою – від вас вже блювати тягне а ви все за своє з допису в допис.

Коментарі закриті.