Кому війна, а кому бізнес.

Під час відкритої військової агресії рф проти України всі сили, в тому числі економічні, нашої держави спрямовані на підтримку ЗС України та військових всіх рівнів. В той же час, відомі підприємці м. Кропивницький продовжують збагачуватись. До того ж, для ще більшого отримання надприбутків, користуючись депутатськими повноваженнями, деякі підприємці намагаються придушувати конкурентів, а також за рахунок бюджетних коштів забезпечувати свої бізнесові потреби.

Зокрема, відомий підприємець м. Кропивницький та депутат Кропивницької міської ради від ПП «Європейська солідарність» Василь Рубан займається перевезеннями, має власне СТО, станцію для проведення техогляду великовагового автомобільного транспорту. Дорога до вказаного підприємства потребувала ремонту, в той же час не була включена до об’єктів, які мали ремонтуватись за бюджетний кошт. В той же час, з метою поліпшення власної інфраструктури, В.Рубан активно лобіював просування питання щодо виділення коштів на ремонт покриття по вул. Героїв України, за рахунок якого, «ймовірно)))», забезпечив проведення ремонту дорожнього покриття на під’їзді до власного підприємства.

Також, маючи на меті ускладнення життя конкурентам, за лобіювання В.Рубана, до підприємств аналогічного профілю систематично навідуються представники ТЦК, користуючись будівельною технікою блокуються заїзди-виїзди до них, що особисто контролюється Василем. На пропозицію пояснень, звучить постійна фраза «Я депутат, мені все можна».

В цьому випадку хочеться сказати одне, віримо в ЗС України та чесних підприємців. А такі представники депутатського корпусу від ПП «Європейська солідарність» як В.Рубан, не лише зменшують довіру до політичної сили, але і депутатів в цілому, або ж таким чином втілюють в життя політику «Сивочолого Гетьмана».