Таємниця за королівською завісою: Як Кейт Міддлтон приховувала свою боротьбу з раком від усього світу

У квітні всі очікували повернення Кейт Міддлтон після таємничої операції та тривалого лікарняного. Багато хто обурювався, що принцеса Уельська приховує свій діагноз перед народом, який оплачує її королівське життя. 22 березня стало відомо, що Кейт ховалася не просто так. У майбутньої королеви Великобританії рак.

Кейт Міддлтон

“Операція пройшла успішно, проте після неї аналізи показали наявність раку…” – з такою заявою вийшла нарешті на зв’язок Кейт Міддлтон після провокації з нібито свіжим фото для соцмереж на честь Дня Матері.

Від самого початку багато хто припускав, що саме онкологія стала причиною зникнення принцеси Уельської з усіх радарів. Але коли Букінгемський палац виступив з офіційною заявою про підтверджений рак Карла III, версію з аналогічним діагнозом у Кейт відкинули. Ніхто просто повірити не міг у те, що агресивна хвороба скосила одразу кількох членів БКС (з раком зіткнулася і герцогиня Йоркська – прим. ред.).

Тепер, коли невтішна правда спливла назовні, можна згадати, як саме Кейт приховувала від світу правду про свій сумний стан. Спочатку після оголошення про операцію і лікарняний Міддлтон її чоловік принц Вільям теж зник з поля зору. Як стало зрозуміло зараз, майбутній король намагався підтримати дружину в цей непростий період. Після, як тільки старший спадкоємець Карла III під тиском суспільства повернувся до своїх обов’язків, він кілька разів публічно говорив про Кейт. Як мінімум один раз навіть пожартував.

Але що довше тривав лікарняний Міддлтон, то більше запитань виникало як у британців, так і в прихильників БКС по всьому світу. Не обходилося і без теорій змов. Наприклад, в Іспанії один із королівських експертів заявив, що Кейт довелося вводити в кому під час операції. Говорили й про те, що Міддлтон може стати інвалідом через одну підступну хворобу.

На тлі всього цього галасу не дивно, що принцеса і, найімовірніше, її команда з Кенсингтонського палацу, вирішила відвернути публіку тим найскандальнішим знімком з дітьми, який по всьому світу було визнано фейковим через непрофесійний фотошоп. Потім американським журналістам вдалося зробити один знімок принцеси в машині, і один під час прогулянки з принцом Вільямом. І вже тоді багато хто помітив хворобливу худорлявість Кейт. Тепер, нарешті, жодних питань до Міддлтон немає.

Нагадаємо, запитання на тему “що трапилося з принцесою Уельською” до 22 березня було одним із найпопулярніших у всьому світі. Ось, наприклад, що встиг заявити нещодавно королівський експерт і британський телеведучий Пірс Морган:

“Я думаю, що тиск на Кейт довгий час був абсолютно нестерпним. Вважаю, що у неї був якийсь нервовий зрив. Зараз у неї серйозна криза зі здоров’ям, і вона намагається виховувати трьох маленьких дітей в акваріумі із золотими рибками королівської сім’ї. Якщо скласти все це разом, то це важко для будь-якої молодої жінки”.

До цього заговорили та сусіди принцеси, які живуть недалеко від їхнього з Вільямом маєтку “Аделаїда”: “Вони входять і виходять через задні ворота, і Дейв (воротар) швидко їх впускає. Принцеса приїжджає сюди досить часто, і він завжди перебуває біля її порога. У неділю вони були на тенісі — там грає мій друг. І Кейт доглядала за дітьми, вони весь час там”.

TОПЧИК