Один з БПЛА, які атакували Москву, впав біля резиденції Путіна — росЗМІ

Інфографіка
Поділитися
Його нібито збили неподалік Рубльовки. 

Сьогодні вранці кілька десятків дронів атакували Москву. Один з них був нібито збитий поблизу резиденції російського президента Владіміра Путіна. Про це повідомляють росЗМІ, перераховуючи список місць падіння БПЛА в Московській області, опублікований депутатом від "Единой России" Алєксандром Хінштейном. 

З цього переліку стає зрозуміло, що дрони атакували населені пункти Іллінське, Тимошкино, Ромашкове, Грінфілд та Роздори. А журналістка Фаріда Рустамова звернула увагу, що останнє селище - частина Рубльовки. 

"Це частина Рубльовки, де розташовані державні дачі, особисті будинки чиновників і бізнесменів. Резиденція Путіна "Ново-Огарьово" (у селі Усово) – за 10 хвилин їзди", - написала вона на своєму Tg-каналі.

Нагадаємо, останнім часом РФ тероризує Київ то ракетами, то БПЛА щоночі. А інколи й вдень. Остання атака відбулася сьогодні близько 03:30. Ворог випустив в повітряний простір України 31 дрон, майже всі летіли на столицю. Захисникам вдалося збити 29 безпілотників. На жаль, внаслідок обстрілу є загибла. Не минулося також без поранених та численних руйнувань. 

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі