ВРП одноголосно дозволила тримання під вартою Князєва

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Вища рада правосуддя надала згоду на тримання під вартою ексголови Верховного Суду Всеволода Князєва, якого підозрюють в отриманні хабаря на 2,7 мільйонів доларів.

Про це повідомляє Суспільне.

За рішення проголосували 14 членів ВРП із 14. Напередодні Спеціалізована антикорупційна прокуратура звернулася до ради з відповідним клопотанням.

Тепер САП направила подання до Вищого антикорупційного суду про призначення засідання для обрання міри запобіжного заходу.

Прокурори просили зробити відкритим засідання щодо питання Князєва у ВРП. Князєв та його адвокати наполягали на закритому засіданні через те, що справа стосується Верховного Суду і може містити державну таємницю. За рішенням ВРП пряму трансляцію заборонили, проте засідання залишили відкритим для участі преси.

Нагадаємо, раніше НАБУ і САП повідомили про викриття масштабної корупції у Верховному Суді. За даними джерел ЦН, голова ВС Князєв був затриманий на хабарі у 2,7 млн доларів.

Згодом пресцентр САП опублікував деталі справи щодо Князєва.

16 травня 2023 року керівник САП особисто повідомив про підозру Голові Верховного Суду та адвокату, яких викрито на отриманні 2,7 млн доларів США неправомірної вигоди.

MIXADV

цікаве